Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

E-cigi használatára kényszerítettek egy 11 hónapos gyereket

Fotó: Pexels / Illusztráció
Ausztrália és Óceánia

Szabó Kata

Szerkesztő

Meglehetősen furcsa ötlete támadt egy ausztrál családnak, amelynek tagjai nem találták problémásnak, hogy e-cigit tesznek egy 11 hónapos gyerek szájába.

Felháborodást váltott ki a közösségi médiában egy ausztrál anya, amiért hagyta, hogy testvére e-cigaretta használatára kényszerítse gyermekét. Az anya az eset után úgy döntött, hogy megszólal a témában.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Az ausztráliai Új-Dél-Walesben élő nő azt követően váltott ki felháborodást az internetezők körében, hogy nem lépett közbe, amikor nővére tréfásan megkérdezte 11 hónapos gyermekét, hogy “rá szeretne-e gyújtani”, mielőtt a szájába tette az e-cigarettás készüléket.

A Facebookon közzétett felvételen hallható, amint megkérdezik a gyerektől, hogy ki szeretné-e próbálni, közben pedig többen is csak nevetnek a háttérben, amikor a gyerek beleszívott a cigarettába. A mindössze 11 hónapos gyerek anya azt mondta, sajnálja a történteket, miközben állítja, nem tudta, hogy valaki filmezi a pillanatot.

“Bárcsak ne tettem volna, de az biztos, hogy soha nem akartam őt bántani”, mondta a Daily Mailnek.

Az ausztrál 7News értesülései szerint az esetet követően a több halálos fenyegetést is kapott a család, amellyel a rendőrség is elbeszélgetett, ám vádat nem emelnek ellene.