Clouds
21 Budapest
Dollár
359,95 Ft
Euró
390,90 Ft
Font
446,12 Ft
Bitcoin
23,722 $

Dzsudzsák Balázs együtt lazult a parton Robert Carlosszal (fotó)

Fotó: Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott tagja beszél a búcsúmérkőzése előtti sajtótájékoztatón Telkiben 2022. november 18-án. A magyar csapat november 20-án este játszik felkészülése mérkőzést Görögország legjobbjai ellen a Puskás Arénában, amelyen Dzsudzsák Balázs 109. alkalommal ölti magára a címeres mezt, amivel rekorderré lép elő. MTI/Illyés Tibor
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nagyon jóban van a két sztár, akik korábban egy csapatban dolgoztak, még onnan ismerik egymást, a kapcsolat pedig megmaradt.

Roberto Carlos minden idők egyik legismertebb játékosa, aki joggal érdemelte ki a legendás státuszt. Már az aktív karrierjében legendává vált, ráadásul mindezt a Real Madridban érte el az évek alatt.

Soron kívül Rövidke napsütés után csapadék vár ránk hétfőn

A 49 éves korábbi futballista 2016-ban fejezte be a pályafutását, és a legjobb időszakát a Madridnál tölthette el. 1996 és 2007 között játszott a spanyoloknál, ahol a mai napig imádják őt, minden idők egyik legjobb balhátvédjeként tekintenek rá.

A közel 50 rúgott góljával csak még nagyobb kedvenccé vált, igazi megtiszteltetés volt mellette, vagy ellene játszani. Dzsudzsák Balázsnak is megadatott ez, és noha a brazil akkor már a pályafutása utolsó felében járt, képes volt kiemelkedni.

Annak ellenére, hogy világsztár, rendkívül laza és közvetlen, hasonlóan például Ronaldinho-hoz. Valahogyan a brazilok másképpen tekintenek erre a kérdésre, sok európai sztár tanulhatna tőlük, akik néha elérhetetlenek.

Balázs nagyon jóban van Carlosszal, nemrég közösen lazultak a parton, amiről fotó is készült. Jó őket így látni, hogy barátok maradtak, és úgy beszélgetnek egymással, mintha még mindig csapattársak lennének. A közös fotót erre a linkre kattintva érhetitek el korlátozott ideig.