Dollár
430,80 Ft
Euró
417,58 Ft
Font
468,05 Ft
Bitcoin
19,489 $

Dybalát meglepte Mourinho alázatossága

MTI/EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Bense Róbert

2022. szeptember 22. - 14:22

A portugál edzőnek kulcsszerepe volt az argentin leigazolásában.

Dybala hét évet követően távozott a Juventustól, Rómában pedig hamar sikerült beilleszkednie. Sűrű volt számára az elmúlt néhány hónap, most ezekről beszélt, illetve José Mourinhóról, akivel úgy tűnik, jól kijönnek – írta meg a Marca.

Soron kívül Új mélypontra süllyedt a fogyasztói hangulat Németországban, mi lesz ezután?

„Rómában újra rivaldafényben vagyok. Az elmúlt néhány év a Juventusnál nem volt könnyű, így a környezetváltozás jót tett számomra” – nyilatkozta az ESPN-nek, majd hozzátette, amikor Mourinho hívta, néhány perc alatt döntött a jövőjéről.

„Sokat számít, hogy egy ilyen csapat kulcsjátékosa lehetek. Ő és a sportigazgató meggyőzött arról, hogy ott szeretnék folytatni, ahol tavaly abbahagyták” – mondta, majd egy történetet is megosztott a portugál edzőről.

„Az előző szezonban 4-3-ra nyertünk a Roma ellen, amikor az edző lecserélt, Mourinho odajött hozzám és azt mondta: te egy jelenség vagy. Ez mély nyomot hagyott bennem. Amikor legközelebb beszéltünk az átigazolásom kapcsán, megkérdezte, hogy emlékszem-e erre a pillanatra. Hogy is felejthettem volna el? Megtiszteltetés volt!”

„Minden játékost ismer, az elittől a harmadosztályig. Van egy csapata, akivel nagyon összeszokottan dolgoznak. Meglepett az alázatossága, mindenkivel ugyanúgy bánik. Nagyon jól érzem magam Rómában” – tette hozzá Dybala.