Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,58 Ft
Euró
391,43 Ft
Font
465,88 Ft
Bitcoin
66,053 $

Életveszélyesen megsérült egy 17 éves lány a Dunakeszi Repülőtéren, súlyos a helyzet

Nagyon balul sült el egy repülés a Dunakeszi Repülőtéren, melynek következében életveszélyesen megsérült egy 17 éves lány.

...svg content...Fotó: TV2
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

A 17 éves fiatal lány egy vitorlázógépen ült, ami végül lezuhant, melynek következtében több helyen is betört a koponyája, illetve a lábai is nagyon súlyos sérüléseket szenvedtek. A Tények úgy tudja, az egyik családtag hívta ki a mentőket, miután a gépet nem látta a levegőben, ami végül a földnek csapódva állt meg.

Az összeroncsolódott gépből a tűzoltók szabadították ki a fiatalt, aki valószínűleg a turbulencia miatt szenvedett balesetet. Vasárnap délután történt az incidens, a fiatal lány egyedül tartózkodott a gépen, aminek az eleje szinte teljesen összeroncsolódott. Röviddel az incidens után mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre, ami csak a helyzet súlyosságát jelezte. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Győrfi Pál az OMSZ-től megerősítette, már a helyszínen életmentő beavatkozásokra volt szükség, és lélegeztetve szállították el a sérültet. Egyelőre nem tudni, mik az esélyei a lánynak, szenvedett-e visszafordíthatatlan agykárosodást.

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.