Dollár
393,99 Ft
Euró
413,00 Ft
Font
479,72 Ft
Bitcoin
16,983 $

Árokba vitte a párját, ahol szurkálni kezdte, végül belehalt a sérüléseibe

Fotó: YouTube/PoliceHungary
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 13. - 07:28

Időközben elfogták a feltételezett elkövetőt, aki egy 27 éves férfi, és ha bebizonyosodik, hogy valóban ő követte el a bűncselekményt, várhatóan hosszú időre rácsok mögé kerül.

Augusztus 11-én éjszaka egy nő próbált segítséget kérni a gödi utcában, miután a párja rátámadt. Egy hazafelé tartó férfi meghallotta a nőt, és rögtön a hang irányába kezdett szaladni, majd amikor odaért a helyszínre, ráordított a támadóra.

Ez t követően a támadó elfutott, maga mögött hagyva a párját az árokban, akit előtte összeszurkált. A szemtanú mentőt és rendőröket hívott, míg a 34 éves áldozatot kórházba szállították, ahol azonnal műtétet kellett végrehajtani rajta a kritikus és életveszélyes állapota miatt.

A dunakeszi járőrök gyorsan átfésülték a környéket és a támadó menekülési útvonalát, miközben információkat gyűjtöttek, bár már akkor sejthető volt, hogy ki lehet a tettes. Kiderült, hogy a pár hónapokkal azelőtt ismerkedett meg egymással, de a kapcsolatuk időközben megromlott – tudhattuk meg a police.hu közleményéből.

A férfi rendszeresen fenyegette a nőt, nem engedte, hogy a párja kilépjen a kapcsolatból. A 27 éves férfi lett az első számú gyanúsított, akiért az egész várost tűvé tették, végül 1 óra 50 perc körül egy mogyorófa mögött találták meg.

A rendőrség már el is kapta a szolnoki fegyveres rablás feltétezett elkövetőit (videó)

K. László kihallgatásának ideje alatt nem tett vallomást, és még csak a kérdésekre sem válaszolt. A megtámadott nő végül augusztus 12-ére virradóra belehalt a szúrt sérüléseibe, ami miatt a rendőrség az elkövetett bűncselekményt emberölés bűntettév minősítette át.