18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

A nagymarosi Duna partján, járókelők előtt végzett önkielégítést félig letolt nadrágban

Fotó: Illusztráció/Pixabay
not image

Takács Petra

2021. július 24. - 08:09

A váci nyomozók időközben befejezték annak a férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint a nagymarosi Duna partján, járókelők előtt végzett önkielégítést.

A police.hu beszámolója szerint egy 39 éves férfi érintett az ügyben, akit időközben kihallgattak a rendőrök, melynek ideje alatt elismerte a bűncselekményt, és a gyanúsítás ellen végül nem tett panaszt.

2021. március 31-én reggel egy hálóőrt megdöbbentő látvány fogadott a nagymarosi Duna partján, amikor arra lett figyelmes, hogy egy férfi a távolban a partvédő kövön félig letolt nadrágban végzett önkielégítést.

„Egy férfit pillantott meg a távolban a partvédő kövön, aki mit sem zavartatva magát félig letolt nadrágban önkielégítést végzett az éppen arra járó emberek szeme láttára.” – írta a rendőrség a közleményében.

Tragikus kerékpárbaleset szombat hajnalban Győrben

A szemtanú azonnal értesítette a rendőrséget, akik perceken belül ott voltak a helyszínen, és elfogták, majd előállították a 39 éves B. Zsoltot. „A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfival szemben szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.”