Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,19 Ft
Euró
395,67 Ft
Font
468,54 Ft
Bitcoin
62,150 $

Drogfüggőségéről és étkezési zavarairól vallott a popsztár

A 28 éves énekes-színész nyíltan és őszintén beszél a táplálkozási zavarokkal és drogfüggőséggel való küzdelemről az erről készült Youtube-dokumentumfilmben, a Demi Lovato: Dancing with the Devilben.

...svg content...Fotó: Demi Lovato/Instagram
Style
Author image

Kornis Vivien

Szerkesztő

Nem játszom el, hogy legyőzhetetlen vagyok

– jelenti ki Lovato a filmben. A gyerekszépségverseny-veterán színész-énekes 7 évesen kezdte meg filmes karrierjét, és azóta fiatal lányok valóságos hősévé vált – írja a Time Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Éppen ezért iszonyú terhek helyezkednek a vállára, amikor démonairól beszél. A rivaldafényben felcseperedő Lovatot gyakran támadták különösebb ok nélkül, így például 2008-ban egy díjátadó-gála műsorvezetője is, aki azt kérte rajta számon, hogy hogyan lehetséges, hogy ilyen fiatalon romantikus szenvedéseiről ír dalszövegeket. 

A klip a filmben éppen azután jelenik meg, hogy Lovato, nyilvánosan először fedte fel, hogy első szexuális élménye valójában erőszak volt. Az énekesnő arról is beszél, hogy túladagolása éjszakáján hogyan támadott rá dílere.

Szexuális bántalmazás, kimerülés, társadalmi nyomás, munkaadói nyomás, családi nyomás, ezek mind hozzájárultak Demi Lovato démonainak megszületéséhez. A négyrészes dokumentumfilmből kiderül, hogy a popsztár jó úton halad függőségei leküzdésével és szexuális újjászületésével. 

2018-as túladagolása szívrohamhoz és három agyvérzéshez vezetett. Az énekes saját elmondása szerint “a kilencedik életét éli” – a film végén végignézhetjük, ahogyan szimbolikus jelentőséggel megszabadul hullámos loknijaitól. 

Lendvai Ildikó szerint Lázár János Orbán Viktor ellen fordulhat a miniszterelnöki székért

Lendvai Ildikó arról kezdett el beszélni, hogy Lázár János Orbán Viktor miniszterelnöki székére vágyhat, amit adott esetben sokan árulásnak minősítenének.