Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Drogbanda egyik tagja támadt egy kamaszlányra a Köki Terminál közelében

Az incidens június 20-án este történt, a tinédzserhez mentőt is hívtak.

...svg content...Fotó: Unsplash
Bűnügy
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Veszélyes drogbanda vert tanyát a Köki Terminál környékén: a helyiek elmondása alapján egy ideje 5-6 fős drogbanda lepte el a (19. kerületi) Lehel, Eötvös és Kosárfonó utcákat. A járókelők is tartanak a Kispest egyik legforgalmasabb részét ellepő kábítószeresektől, akik a Köki Terminál közelében lévő terület füves részén pihennek és drogoznak.

Ráadásul a társaság egyik tagja csütörtök éjszaka rátámadt egy védtelen tinilányra. Az incidensről egy környékbeli számolt be a Metropolnak, mondván, épp hazafelé tartott este 9 órakor, amikor a banda egyik tagja odalépett a fiatal lányhoz. A kamaszlány épp a barátját várta a kínai boltnál, amikor a támadó minden előzmény nélkül a falhoz verte a lány fejét. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

A szemtanú szerint a drogos a lány táskáját akarta elvenni, amit aztán ki is tépett a kezéből, majd elmenekült a helyszínről. A neve elhallgatását kérő helybeli azonnal értesítette a mentőket. Állítása szerint a fiatal lány láthatóan sokkos állapotba került, a fejét fogva sírt. A Metropol a rendőrséget is megkereste az esettel kapcsolatban, ám egyelőre nem érkezett válasz.

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.