Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Élőben adja a tv a Dortmund-Atlético Madrid Bajnokok Ligája meccset a tv

Azok, akik a Borussia Dortmund-Atlético Madrid Bajnokok Ligája összecsapásra kíváncsiak, szintén nem maradnak le az eseményekről.

...svg content...Fotó: EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Eljött a nagy nap, amikor is két csapat biztosan bejut a Bajnokok Ligája elődöntőjébe, míg két másik annak kapujában búcsúzik. Papíron a Barcelona és az Atletico Madrid az esélyes, ráadásul a Real Madrid is versenyben van még. Ez azt is jelentheti, hogy három spanyol csapat is ott lehet az elődöntőben.

Ha ez így lesz, akkor LaLiga hangulatot kaphatunk a folytatásban, és biztosan lenne egy spanyol résztvevője a finálénak. Az Atleticóra sem vár könnyű este, mert ugyan 2-1-re nyertek odahaza, Németországban valószínűleg már problémásabb lesz a helyzet a Dortmund ellen, akik számára még nagyon sokat érhet az idegenben szerzett találatuk. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Emiatt csak egygólos hátrányt kell ledolgozniuk, és nem kizárt, hogy hosszabbítás lehet belőle. A Sport 1 élőben adja az eseményeket 20 óra 45 perctől, és van egy olyan érzésünk, hogy drámai este várhat ránk, már csak a Barcelona és a PSG összecsapása miatt is.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.