Clouds
21 Budapest
Dollár
353,08 Ft
Euró
387,73 Ft
Font
434,73 Ft
Bitcoin
23,748 $

Ismét itt a Domino Day, a Telekom díjmentes mobilnettel várja a feltöltőkártyásokat

TÉMÁK:
#Telekom
Fotó: Unsplash
Belföld
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

A cég a közösségi médiában közzétett bejegyzésében kiemelte, hogy az év hátralévő részében is lesznek Domino Day ajánlatok, így érdemes figyelni az appot.

A Telekom a hivatalos Facebook oldalán emlékeztetett rá, hogy ha szerda van, akkor a Domino Day sem maradhat el, ami azt jelenti, hogy a mai napon díjmentes 500 MB mobilnettel lepik meg a feltöltőkártyás ügyfeleiket.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Aki élni szeretne ezzel a lehetőséggel, nincs más dolga, mint hogy belépjen a szolgáltató alkalmazásába, majd néhány gombnyomással aktiválja az ajánlatot, amely 24 óráig érvényes, utána pedig automatikusan megszűnik.

A cég minden szerdán hasonló lehetőséget kínál az ügyfeleknek, amikor ingyenesen felhasználható mobilnetet vagy díjmentes hívást nyújtanak, s a közösségi médiás bejegyzésükben kiemelték, hogy ez az év hátralévő részében is így lesz.

Múlt héten például díjmentes 400 MB mobilnetet és 20 perc hívást adtak minden feltöltőkártyásnak a Telekom belföldi mobil és vezetékes hálózatán, előtte pedig 40 perc hívást biztosítottak, s ezen lehetőségeknek mindig sokan örülnek.