18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Többen végignézték, ahogy összevernek egy férfit egy dohánybolt előtt Tatabányán – videó

Fotó: police.hu
not image

Kornis Vivien

2021. szeptember 10. - 20:29

A videón látható, hogy egy férfi előbb megpofozza a másikat, erre azonban a másik úgy megüti, majd megrúgja, hogy azzal csonttörtést okozott.

A súlyos testi sértés bűntette miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki a vád szerint az őt felpofozó ittas férfit előbb megütötte, majd csonttörést okozva meg is rúgta.

A vádirat szerint a férfi 2020. december 5-én az oroszlányi dohánybolt előtt várakozott, ahol az ittas sértettel szóváltásba keveredett. A szóváltás közben a sértett pofon ütötte a férfit, akinek ettől sérülése nem keletkezett. Az elkövető ekkor legalább közepes erővel, ököllel arcon ütötte a sértettet, aki az ütés következtében a földre esett.  Az elkövető a földön fekvő, felállni próbáló sértettet lendületből jobb lábbal legalább közepes erővel arcon rúgta.

A sértettnek a bántalmazás következtében orrcsonttörése, fogtörése, arccsonttörése keletkezett, amelyek három hónap alatt gyógyultak – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség az ugyeszseg.hu oldalon.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a büntetlen, a bűncselekmény elkövetését beismerő férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztést szabjon ki.