Dollár
392,08 Ft
Euró
405,80 Ft
Font
469,75 Ft
Bitcoin
16,986 $

A Disney-vezér azt hitte, Lindsay Lohannek tényleg van egy ikertestvére

Fotó: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo
not image

Borbély Fanni

2022. november 18. - 22:02

Kifejezetten vicces dologra derült fény: a Disney vezérigazgatója tényleg azt hitte, hogy az Apád-anyád idejöjjön! című filmben Lindsay Lohan és ikertestvére szerepeltek.

Lindsay Lohan egyik legemlékezetesebb alakítását nyújtotta az Apád-anyád idejöjjön! című, 1998-ban bemutatott családi vígjátékban, ahol egyszerre alakította az ikerpár mindkét tagját, természetesen filmes trükkfelvételekkel. Ehhez képest a Disney egykori vezérigazgatója, Michael Eisner azt gondolta, hogy a színésznőnek ténylegesen van egy ikertestvére, aki kiköpött mása.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

A színésznő idézte fel azt a fergeteges szóváltást a Disney akkori vezérigazgatójával, Michael Eisnerrel, miután a Disney-vezér azt hitte, hogy a filmben ténylegesen egy ikrek szerepeltek. A Disney 1961-es, azonos című filmjének 1998-as rebootjában Lohan játszotta Hallie és Annie szerepét, két egypetéjű ikert, akiket születésükkor elválasztottak egymástól, miután szüleik elváltak.

A kedves kis történetben a két iker két különböző kontinensen nőtt fel, majd egy nyári táborban kerül sor a nagy találkozásra, ahol az újraegyesült ikerpár egy mesteri tervet eszel ki, hogy újra összehozzák elvált szüleiket. Lohan számára ez a film hozta el az átütő sikert, ám úgy tűnik, annyira hihetőre sikeredett alakítása, hogy sokan tényleg elhitték, hogy van egy ikertestvére.

A Drew Barrymore Show-ban nemrég adott interjújában a színésznő felidézte, hogy a film premierjén hogyan szólította meg a Disney akkori vezérigazgatója, aki megkérdezte tőle, hogy hol van az ikertestvére. Lohan erre lerántotta a leplet a valóságról, majd azzal viccelődött, hogy ha már úgyis két szerepet játszott, két színész gázsiját is megkaphatta volna, tekintve, hogy nincs ikertestvére.

A színésznő megosztotta, annyira váratlanul érte a kérdés, aztán pedig a vezérigazgatót érte meglepetésként a poén a két fizetésről, hogy azt garantáltan soha nem fogja elfelejteni. Lindsay Lohan nagy visszatérése az idei Karácsonyi románc című romantikus vígjátékban történt: igaz, ez egy könnyed vígjáték, mégis úgy tűnik, hogy elnyerte a rajongók tetszését, akik már régóta nem láthatták a filmvásznon az egykori gyereksztárt.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.