Clouds
21 Budapest
Dollár
346,81 Ft
Euró
370,65 Ft
Font
431,44 Ft
Bitcoin
27,128 $

Diablo IV: rengeteg játékos volt kíváncsi a korai hozzáférésű bétára

TÉMÁK:
#játékosok
Fotó: Blizzard Entertainment
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Diablo IV korai hozzáférésű bétája egészen hihetetlen mennyiségű gamert vonzott, most pedig az is kiderült, hogy pontosan mennyit.

A GameSpot jelentése szerint miután lezárult a Diablo IV bétája, az is nyilvánosságra került, hogy hány gamer volt kíváncsi rá: több mint egymillió! A Blizzard egy tweetben jelentette be, hogy több mint egymillió játékos érte el legalább a 20. szintet, amiért egy különleges bónuszban is részesültek.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Mindenki, aki eléri a 20. szintet, megkapja a Beta Wolf Pack itemet, mely egy aranyos kiskutyát tartalmaz. Ahogy azt már korábban is jelezték, minden bétában elért előrehaladás átvihető az e heti nyílt bétába, így akinek még nem sikerült elérnie a 20. szintet, most lehetőséget kap rá.

Fontos azonban megjegyezni, hogy felhívták a játékosok figyelmét arra, hogy a béta Wolf Pack csak a Diablo IV júniusi megjelenésekor lesz feloldva a játékosok számára.

Annak alapján pedig, hogy a Diablo IV bétájában több mint egymillió gamer érte el a 20. szintet, azt jelenti, hogy a játékosok tábora ennél valószínűleg jóval nagyobb. Erről azonban a Blizzard egyelőre nem közölt konkrét számokat, ám annyi biztos, hogy ez a szám még növekedni fog.