Dollár
392,10 Ft
Euró
405,71 Ft
Font
469,76 Ft
Bitcoin
16,903 $

Demcsák Zsuzsa nagyon szexi latin szépségként (videó)

Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
not image

Hujber Dávid

2022. október 1. - 01:12

Mintha csak egy latin szépség köszönt volna be, nagyon jól áll neki ez a különleges szett, ami az eddigi kedvence a Money or Love-ban.

Demcskák Zsuzsa a hosszú karrierje alatt valószínűleg több ezer különböző ruhadarabot viselt már. Érdekes lenni kapni erről egy számot, de nem sokan lehetnek, akik mindezt vezetik, ugyanakkor talán nem lőttünk nagyon mellé a tippünkkel.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

A Farm VIP első három évadában is sok különböző ruhát viselt, ráadásul a harmadik évadot még nem is láthattuk, a versenyzőkről sem tudhatunk semmit. Mivel azonban Zsuzsa aktív a közösségi médiában, láthattunk pár olyan ruhadarabot, amiket a forgatások alatt viselt.

Hiába váltott országot, illetve kontinenst, forróságból forróságba ment, függetlenül attól, hogy idehaza már nagyon mások a körülmények. A nyár egyik pillanatról a másikra ment el, és a tavalyi évvel ellentétben nem volt meleg a szeptember.

Zsuzsa ebből nem sokat érezhetett, és a hideg időszak egy részét nagyon melegben tölti a távoli Dominikán. Összesen három hónapot tölt el a szigeten, és már egy hurrikánt is átvészelt, ami félelmetes volt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.