Dollár
395,07 Ft
Euró
417,98 Ft
Font
484,85 Ft
Bitcoin
17,192 $

Curtisnek elege van Niniből, aki pun*inak nevezte a rappert (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Celeb vagyok, ments ki innen! legutóbbi adásában Curtis rendesen kiosztotta Ninit, és közölte vele, úgy próbál játékban maradni, hogy Gergő nyakán lóg.

Curtis megjegyezte, Gergő sok hülyeséget csinál, amit azonban a közönség láthatóan szeret, hiszen továbbra sem szavazták ki. „Az kivált valamit, meg Ninivel itt óriási rendezvényben vannak.” – tette hozzá a rapper.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

Nininek nem tetszik Curtis stílusa, és Gergőnek azt mondta, ha még egyszer beszól neki valamit, beszélni fog vele. Szerinte Curtis előadja mindenkinek, hogy mekkora csapatjátékos, pedig szerinte messze nem az.

„Miért szólogatna be az összes katonájának, ha ekkora vezető, meg csapatember?” Nininek az sem tetszett, hogy rögtön rányúlt a totemre, amit végül Dia kaparintott meg, mellyel több napra biztosította a helyét a táborban.

„Ezeket is mind elmondanám neki, meg azt is, hogy egy pun*i, hogy rányúlt a totemre.” Végül Nini úgy döntött, hogy privát beszélgetésre hívja Curtist, és elmondta, neki, noha 10 éve ismerik egymást, egy-két beszólása nagyon erős számára. „Mindenkinek erősen szólsz be.”

Nini példának hozta fel, amikor az esőben úgy érezte, Curtist nem érdekli, hogy egy nő ázik. „Megcsináltam a sátrad tetejét, és behúztam az ágyat.” – reagált a rapper „Nehogy már, hogy neked legyen minden szuper… Miért kellene nekem odaadnom az én ágyamat?”

Curtis egyértelművé tette, nem azért van ott, hogy babusgassa a játékostársait. A rapper azt is megjegyezte, hogy sokszor ő szerez ételt a játékok alatt, addig Nini szerint ezt nem kellene úgy beállítani, hogy ő biztosítja az élelmet, csak mert őt választották ki a nézők. „Valószínűleg más is megszerezné azt a kaját.”

Hihetetlen: Heidi Klum óriási kukacnak öltözött (videó)

Curtis más véleményen van, és azt mondta Nininek, egyelőre csak azzal emelkedik ki, hogy Gergő nyakában ül és együtt feküdnek az ágyon. „És ezzel próbálsz bent maradni.” Nini szerint ez nem igaz, addig Curtis biztos benne, hogy így van. „Felhúzol a hülyeségeiddel, megtalálsz a mondva csinált dolgaiddal.”

A rappernek annyira elege lett Niniből, hogy azt mondta neki, többet nem is szól hozzá. „Nekem nincsen problémám vele, nem is szeretném, hogy legyen. Inkább akkor ne szóljunk egymáshoz, amíg ki nem esik.” – reagált nevetve Curtis, majd röviddel ezután Nini ki is esett. „Az a baj, nem vagyunk egy szint szegénnyel, és nem szeretném bántani őt. Ne kelljen már egy lelki sérült gazdag kislánynak az agyszüleményeit kezelnem.”