Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,29 Ft
Bitcoin
27,124 $

Csuti szerelmének formája több mint meggyőző

Fotó: Instagram/Szabó András
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Csuti és szerelme sportos életmódot élnek, ami mindkettejükön meglátszik, és nagyon boldogok együtt.

Csutira nemrég ismét rátalált a szerelem, ami úgy tűnik, hosszú távra szól. Soha nem tudni, mit hoz az élet, de az ismert üzletember és televíziós személyiség mosolya is más, mióta együtt van az új szerelmével.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Sokat változott Csuti élete, és rengetegen támogatják, bár nyilván olyan hozzászólásokat is látni, akik inkább csak szurkálódnak. Egyeseknek nem tetszik, hogy rövid időn belül három kapcsolata is volt, de az élet ilyen, és senkit nem szabad amiatt bántani, mert keresi a harmóniát, a boldogságot.

Csuti egy értelmes és érzelmes férfi, aki ugyancsak tanult az évek alatt bizonyos dolgokból. Emiatt is óvja most még inkább a kapcsolatát, de ez még nem jelenti azt, hogy ne lennének közös tartalmai a kedvesével.

Csütörtökön együtt edzettek, majd olasz vacsorát választottak. Most pedig a dominikai nyaralásukra emlékeztek vissza, ami mindig meghatározó marad, és láthatjuk, milyen erős formában van a fiatal lány.

„Egy tökéletes utazás alkalmával, a legjobb dolgok nem rajtunk kívül, hanem bennünk történnek! Rengeteget nevettünk, sokat beszélgettünk és felfedeztük Dominikát, de leginkább egymást!” – üzente Csuti.