Csuti a csalódások ellenére is hisz az örökké tartó szerelemben és a házasságban

Fotó: Instagram/Szabó András
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Elmondása szerint nem számít, hány váláson van túl az ember, ugyanúgy rátalálhat a nagybetűs szerelem.

Csuti igazán nehéz időszakon ment át, miután bejelentették a válásukat egykori párjával, Kulcsár Edinával, hiszen sokak szemében ők voltak az álompár, nagyon szerették egymást. A szépségkirálynőre azóta újra rátalált a szerelem, házasságot kötött és harmadik gyermekének is életet adott.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Az üzletember számos nehézségen van túl, de a fél éve tartó kapcsolata Sudár Biankával igazán boldoggá teszi, ez a közös képeik alapján is látszik. Nemrégiben például azt is bejelentették, hogy egy aranyos kiskutyával bővült a családjuk, de az is lehet, hogy később még komolyabbra fordulnak a dolgok.

Csuti a válás ellenére is hisz az örökké tartó szerelemben, így az esküvő gondolatát sem veti el. Elmondása szerint abszolút hisz abban, hogy lehet új életet kezdeni, hiszen ő nem a házasság intézményében csalódott – írta a Blikk.

„Csak azért, mert egyszer elváltál, kétszer elváltál, vagy háromszor elváltál, ugyanúgy rád találhat a nagybetűs szerelem. Ha meg rád talál, és az életetek ott tart, hogy ezt szeretnétek megpecsételni mondjuk egy házassággal, akkor miért ne tennétek?”

– vallotta be a Tényeknek adott interjújában.

A tervei között szerepel az is, hogy minél többet tapasztaljanak meg egymásból és a másik életéből, amibe a gyerekei is beletartoznak. Véleménye szerint jól haladnak ezen az úton, és igazán jól éli meg azokat a szakaszokat is, amikor le kell ülni beszélgetni egy-egy komolyabb témáról, holott régen ezt tehernek fogta fel.