Dollár
432,25 Ft
Euró
423,13 Ft
Font
481,05 Ft
Bitcoin
19,681 $

Csuti elárulta, hogyan szerzett tudomást Kulcsár Edina terhességéről

Fotó: Instagram/Szabó András
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 28. - 15:50

Többen aggódnak Csuti miatt, ő azonban igyekszik erős maradni, több veszteség is érte az elmúlt években, és ez lelkileg nem egyszerű.

Csuti valójában nemcsak egy rendkívül motivált és sikeres férfi, hanem egy erős ember is. A közösségi médiában szinte soha nem látjuk gyengének, és igazán panaszkodni sem, tartja magában a lelket.

Soron kívül Gyanús fehér por miatt kiürítették az Európai Bizottság elnöki lakosztályát

Több nagyobb veszteség is érte az évek alatt, és nyilván a válása szintén megviselte az első időszakban. A legnehezebb az lehet, hogy nem tud minden pillanatban a gyermekeivel lenni, hiszen már külön nevelik őket Edinával.

Mindketten fair módon kezelik ezt, példaértékű, sokan tanulhatnának tőlük, mert lehet ezt így is. Csutit korábban arról kérdezték, mit szól Edina szerepléséhez a Dancing with the Stars kapcsán, amire azt mondta, neki fog drukkolni.

Nem sokkal később bejelentették, Edina nem folytatja a felkészülést, mivel váratlanul várandós lett. Ugyan a szépségkirálynő és G.w.M tervezték a babát, nem ere az időszakra, hanem jövőre, értelemszerűen a táncverseny után.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.