Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,018 $

Csuti elmondta, mit érez a Farm VIP után

Fotó: Instagram/Szabó András
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Csuti számára egy olyan kaland volt a Farm VIP, amit újra és újra átélne, sosem feledi el ezeket a különleges heteket, amiket a farmon tölthetett.

A Farm VIP 3 egyik legnagyobb neve Csuti volt, aki új életet kezdett, miután szétmentek Kulcsár Edinával. Igent mondott a farmos szereplésre, és élete egyik legjobb döntése volt ez, mert rengeteget tanult és tapaszalt.

Soron kívül Évente 200 milliárdba kerül az elhízás a magyar egészségügy számára

Barátokat is szerzett, majd eljött a nagy pillanat, amikor Dudás Mikivel párbajozhatott. Egy igazi sportolói klasszissal szemben maradt alul, bár volt egy pont, amikor nagyon közel állt ahhoz, hogy bejusson a TOP-3-ba.

„Huh, nem is tudom, hogy hol kezdjem, mert álmomban sem hittem, hogy ennyi mindent kapok majd a @farmviptv2-től! Imádtam az első perctől kezdve, hihetetlen utazás volt, egy fantasztikus kaland és egy olyan önreflexió, egy csodálatos helyszínen, amiért egész életemben csak hálás lehetek!” – írta hálásan Csuti a posztjában.

„Hálás azoknak a szerkesztőknek, akiknek eszébe jutottam, a csapattársaimnak, a műsorvezetőknek, akik nélkül ez a FARM egészen más lenne és az egész brigádnak, akik a kamera másik oldalán vannak!”

„Köszönöm a megszámlálhatatlan, de tényleg nagyon durva mennyiségű pozitív üzenetet nektek és azt a sok szeretet és kedves szót, amit a csapattársaimtól kaptam! Büszke vagyok, hogy a 4. helyen végeztem és büszke, hogy dudas_miki ellen párbajozhattam, még ha nem is sikerült, de ez a közel 1 órás ütközet, azt gondolom feltette a pontot a kapcsolatunkra! Hajrá @dalmasmaltig @norbert_schobert_jr_official dudas_miki legyetek ügyesek, hamarosan DÖNTŐ!”