Dollár
436,99 Ft
Euró
423,41 Ft
Font
475,15 Ft
Bitcoin
19,222 $

Csősz Bogi inkább hitelt venne fel, minthogy a férjétől kérjen pénzt

Fotó: Instagram/Csősz Talu Boglárka
not image

Takács Petra

2021. október 6. - 14:42

Bogi a TV2-n futó Mokka című reggeli műsor vendégeként beszélt arról, hogy milyen fontos számára a női öntudat.

Csősz Bogi, a Totem korábbi versenyzőjének elmondása szerint inkább venne fel hitelt, minthogy a férjétől kérjen pénzt, és nem szereti, ha az emberek csak a külseje alapján ítélik meg.

Soron kívül Jövő hét elején szüntethetik meg a szivárgást az Északi Áramlat-1 vezetéken

Bogi azon a véleményen van, hogy egy nőnek meg kell találnia a saját függetlenségét, akár az üzleti életben, akár a saját életében is. „Nekem mindig nagyon fontos volt, hogy egy saját vonalam legyen, saját utam, és ne az határozza meg az életemet, hogy valakinek a felesége vagyok, vagy ne az határozza meg a pozíciómat, hogy kinek vagyok a felesége.” – mondta a Mokka vendégeként.

Emiatt az ember sokkal nagyobb feladatokat vállal magára az ember, kezdve a felelősségről, ami azzal jár, hogy egyes esetekben nem kérdezzük meg a párunkat egy üzleti döntésről.

„Nagyon-nagyon szeretem a kihívásokat, és gyerekkorom óta tudom, hogy szeretném önmagamat megvalósítani, de úgy, hogy az ne függjön senkitől, és a saját álmaim után menjek.”

Tóth Gabi férje nagyon ideges lett, ez már neki is sok

Bogi mindig is azt kereste, hogy mi az, ami igazán inspirálja, és a média világa olyasvalami, amit nagyon szeret. Olyan kommentek is érkeznek rá, hogy noha szép nő, nem okos, de ezek a vélemények nincsenek rá igazán hatással.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.