Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,58 Ft
Euró
392,58 Ft
Font
456,43 Ft
Bitcoin
66,351 $

Három csillagjegyre rámosolyog a szerencse a hosszú hétvégén

A horoszkóp azt jelzi előre, hogy nagyon jól fognak járni ebben a pár napban, legyenek hát nyitottak, pozitívak és bizakodóak. Hamar rájönnek majd, hogy megérte várni ezekre a jó dolgokra.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Itt a március 15-i hosszú hétvége, amikor többen is igyekeznek kihasználni a plusz egy nap pihenőt. Teszik ezt akár azzal, hogy kirándulni mennek a családtagokkal, barátokkal, vagy épp azzal, hogy meglátogatnak egy rég látott rokont. Esetleg múzeumokba látogatnak el, vagy csak otthon pihennek egy izgalmas sorozat és egy adag popcorn társaságában.

A lényeg az, hogy ilyenkor azzal töltsük a szabadidőnket, ami feltölt, kikapcsol, pozitív érzésekkel áraszt el, hogy utána újult erővel tudjuk belevetni magunkat a teendőinkbe, amelyek a következő héten várnak majd ránk. Erre kivétel nélkül mindenkinek szüksége van, mert ha nem törődünk magunkkal, a saját igényeinkkel, előbb-utóbb rossz vége lehet, akár egy betegség formájában. Soron kívül Kósa Lajos: Magyar Péternek nem tüntetnie kellene, hanem virágot vennie a volt feleségének

De a 168.hu most azt írja, három csillagjegy számára igazán pozitívan alakul ez a néhány nap, ezáltal van okuk izgalommal várni a hosszú hétvégét. Az egyik ilyen az Oroszlán, akinek érdemes belefektetnie még egy kis energiát célja megvalósításába, mert hamarosan rájön majd, hogy nagyon is megéri.

Ezen a hétvégén e csillagjegy erőfeszítései sokszoros gyümölcsöt hoznak majd, szóval az a legjobb, ha extrán odateszi magát, teljes gőzzel halad előre – hamarosan fény derül rá, mennyire jól jár ezzel. A másik csillagjegy, aki szintén rendkívül jól fog járni, az a Szűz: megszerezhet valakitől valamit, amire az illetőnek már úgysincs szüksége, neki viszont pont kapóra jön.

Sőt, az illető maga fogja felajánlani ezt a dolgot, de ha véletlenül mégsem tenné, nyugodtan kérdezzen rá, meg fog lepődni a kapott válaszon. A Skorpió számára pedig egy fontos tanács van: ha körültekintően ad el vagy vásárol ebben a három napban, akkor mellette állnak majd a csillagok. Úgy tűnik, e jegy szülötte remek vásárt csinál a hétvégén, szóval járjon nyitott szemmel, el ne szalasszon egy kínálkozó alkalmat.

Szentkirályi Alexandra szerint a BKK-BKV csoport munkatársainak is járna országbérlet

Noha arról nem tett említést, hogy programja része lenne a téma, azt mondja, "nem helyes, hogy Budapest főpolgármestere nemtörődömség miatt elfeledkezne 15 ezer emberről".

Magyar utasok rekedtek a barcelonai repülőtéren

A Wizz Air légitársaság utasai kénytelenek voltak Barcelonában maradni, miután a rendkívüli időjárási viszonyok miatt törölték a Budapestre induló járatot.