Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Sokan észre sem veszik, hogy mérgező párkapcsolatban élnek

Sokszor nem könnyű belátni, mi is az igazság.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Amikor az ember szerelmes lesz, azt gondolja, csak a lehető legjobb dolgok várnak rá a másik mellett, sajnos azonban ez nem mindig van így. Sőt, egyesek olykor még maguk előtt is próbálnak jobb színben feltüntetni egy egyértelműen mérgező párkapcsolatot. Ilyenkor ahelyett, hogy valós fényében tekintenének a párjukra, inkább csak a pozitív tulajdonságaira próbálnak fókuszálni. Léteznek olyan csillagjegyek, akik sokkal hajlamosabbak erre, nézzük hát, hogy kik ők – írja a Kiskegyed.

Az egyik ilyen a Halak: ezen csillagjegy szülötte nagyon kedves és jószívű, csak a legjobbat látja a másikban még akkor is, ha azt nagyítóval kell keresni. Természeténél fogva romantikus, így képes a képzelete segítségével kiszínezni a kapcsolatban lévő szürke foltokat. Van egy oldala, amely annyira kétségbeesetten vágyik a párkapcsolatra, hogy sok dolog felett szemet huny, bele sem gondolva, ezzel mennyi gyötrelmet okoz saját magának.

A Mérleg is hajlamos ezen dolgokra, főként azért, mert gyűlöli a felesleges konfrontációt, emellett azt gondolja, hogy egy őszinte beszélgetés nagyban növeli ennek az esélyét. Ennek értelmében, ha valamivel kapcsolatban szörnyen viselkedik a párja, akkor képes elképzelni őt olyannak, amilyennek szeretné, sőt másoknak is erről az idealizált képről beszél. Míg a partnere negatív tulajdonságairól, rosszabb oldaláról mélyen hallgat.

A Rákra is jellemző, hogy csak az élet habos oldalára fókuszál a párja mellett. Ő olyan típus, amely nem adja fel könnyen a másikba vetett hitét és képes benne maradni egy mérgező kapcsolatban, miközben jobb fényben próbálja látni a szerelmét. Azt gondolja, ha elég ideig azzal áltatja magát, hogy mennyire fantasztikus a partnere, egyszer talán tényleg azzá válik. Sajnos azonban ez nem minden esetben bizonyul igaznak.

De meglepő módon a Nyilas is felkerült a listára. E jegy szülötte nagyon optimista, így azt gondolja, hogy nem baj, ha jelenleg rémes a párja, hiszen a jövőben ez még bármikor változhat. Hatalmas szíve van és még akkor is képes szeretni a másikat, ha az egy cseppet sem érdemli meg. Hisz abban, hogy meg tudja változtatni a másikat, még ha a jelek nem is utalnak erre. A környezete figyelmeztetésére sem hallgat, hogy később még igazán összetörhet a szíve, ha nem önmagát helyezi az első helyre.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.