Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,897 $

Csillagjegyünk elárulja, mi az, amit 2024-ben magunkhoz tudunk vonzani

A csillagjegyek nem hazudnak, azt is megmutatják, pontosan mire lehet a legnagyobb esélyünk, hogy rövid időn belül bevonzzuk.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Sokak szerint a gondolatainknak teremtő energiája van, vagyis amit érzünk, ahogyan vélekedünk az életünkről és a helyzetünkről, az valósággá válik – legyen szó negatív vagy pozitív dologról. Ha tehát azt gondoljuk, hogy minden napunk unalmas, a munkánk nem kielégítő, a vágyott szerelem pedig évek óta elkerül, azzal csak azt erősítjük meg, hogy ez a továbbiakban is így legyen.

Ha azonban elkezdjük meglátni az életünkben mindazokat a dolgokat, amelyekért hálásak lehetünk, és negatív gondolatainkat pozitívra cseréljük, még több ilyen élményben lesz részünk. Ehhez pedig elég, ha hiszünk benne, hogy mindezt el tudjunk érni pusztán a hitünk, a pozitív érzések/gondolatok és a vizualizáció használatával. Ezt nevezik manifesztációnak. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Elsőre talán többen is azt gondolhatják, hogy badarság az egész, ám számos könyv, élettapasztalat bizonyítja ennek ellenkezőjét. Ha pedig megpróbálkozunk vele, mit veszíthetünk? Tulajdonképpen semmit. A kitartásnak pedig meglesz a maga gyümölcse, amikor elkezdjük megtapasztalni életünkben mindazokat a dolgokat, amelyekre mindig is vágytunk.

A Cosmopolitan a yourtango.com-ra hivatkozva azt írja, az év bármely más időszakához képest januárban még nagyobb esélyünk lehet rá, hogy bevonzzunk az életünkbe valamilyen pozitív dolgot. Ugyanakkor az sem mindegy, mire vágyunk: a csillagjegyek megmutatják, pontosan mire lehet a legnagyobb esélyünk, hogy rövid időn belül bevonzzuk.

 • Kos: önelfogadás
 • Bika: lelki boldogság
 • Ikrek: isteni védelem
 • Rák: intuíció
 • Oroszlán: elengedés
 • Szűz: tisztaság
 • Mérleg: lehetőség
 • Skorpió: kegyesség
 • Nyilas: varázslat
 • Bakk: bőség
 • Vízöntő: gyógyulás
 • Halak: varázslat

A fenti szavakat pedig próbáljuk meg a saját életünkre rávetíteni, és egészen pontosan elgondolkodni azon, hogy az életünk mely területére, milyen szituációban vágynánk erre a segítségre. Ha ez megvan, sokkal nagyobb rá az esély, hogy a manifesztáció sikeres legyen. Annak ugyanis alapfeltétele, hogy minél pontosabban el tudjunk képzelni magunk előtt azt, amire vágyunk. Ha pedig eleinte nem is megy olyan könnyen, érdemes kitartani, legyen az év bármely hónapja vagy napja, mert előbb-utóbb sikerrel járhatunk.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.

Újabb gyorshajtókat fogtak Óbudán

Sorra fogják a gyorshajtókat Budapest III. kerületében, ahol nagy sláger túl gyorsan hajtani, aminek megvan a maga veszélye.

Fizetőssé tennének egy budapesti iskolát, akár 100-150 ezres tandíjat is bevezethetnek

Átvenné az államtól a budapesti Tamási Áron Általános Iskola és Gimnáziumot az alapítványi Gábor Dénes Egyetem, 2025-től pedig tandíj bevezetését is tervezik.