Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Ezekkel a problémákkal szembesülhetünk a házasságunk során

A csillagjegyek elénk tárják, mikben kell még fejlődnünk, vagy min érdemes változtatni ahhoz, hogy a házasságunk boldog, harmonikus és kiegyensúlyozott legyen.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az emberek gyakorta emlegetik úgy azt a napot, amikor összeházasodtak a szerelmükkel, hogy életük egyik legszebb napja. Ez pedig érhető is, hiszen a legtöbben arra vágyunk, hogy egy nap megállapodjunk, s legyen egy társ az oldalunkon, aki jóban-rosszban mellettünk áll, támogat, s nap mint nap örömet hoz az életünkbe. Egyúttal az is természetes, hogy olykor adódnak nézeteltérések, viták, ez kivétel nélkül minden házasságban előfordul. De ezeket egy nagy beszélgetéssel, megértő odafigyeléssel általában meg lehet oldani, ha pedig mégsem, egy szakember is rengeteget segíthet, a lényeg, hogy a felek újra boldogok legyenek együtt. Ha pedig mindketten ugyanannyira odateszik magukat, nem is lehet más az út végén, mint a happy end.

Ugyanakkor a Blikk Rúzs a tudasfaja.com nyomán arra hívja fel a figyelmet: a csillagjegyünk mindent elárul a kapcsolatunkról, így azt is, hogy milyen problémákkal kell szembenéznünk a házasságunk során. A Kosnak például mindig szüksége van egy kis egyedüllétre, hiszen csak így tud igazán feltöltődni. Azonban nem szabad túlzásba esnie, mert partnere egoistának és önzőnek gondolhatja. Nagyon fontos, hogy odafigyeljen az egyensúlyra. A Bikát illetően úgy tartják, hogy mindig kétcsövű puskával harcol, néha azonban hagynia kell, hogy a másik fél győzzön, hiszen mindenkinek szüksége van rá olykor. Nem kerekedhet mindig a másik fölébe, mert az visszaüthet, legyen hát rugalmasabb. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Az Ikrek nagyon hamar elkezd unatkozni, nem szeret egyedül lenni. Szereti a társaságot, így azt is, ha új emberekkel találkozhat, ismerkedhet. De vigyáznia kell, nehogy ebből még baj legyen, fordítson hát a párjára is kellő figyelmet. A Rák számára nagyon fontos az érzelmi stabilitás, állandóan irányítani szeretné a partnere gondolatait, cselekedeteit. Ám ő eléggé megunhatja ezt egy idő után, így hát meg kell értenie, hogy mindenkinek megvan a saját véleménye, gondolkodásmódja, amit nem lehet befolyásolni, s ha igazán szereti a másikat, el kell fogadnia pont úgy, ahogy van. Ha valami nem a kapcsolatukat szolgálja, azon együttes erővel túl tudnak lendülni. Az Oroszlán hűséges típus, de nagy nyomást gyakorol a szerelmére, aki ezáltal azt érzi, hogy állandóan a másik ellenőrzése alatt van.

Ez a kapcsolat egy idő után mérgezővé válhat, vagyis jobb, ha változtat ezen a téren. A Szűznek nehézséget okoz, hogy megteremtse azt a romantikus hangulatot, ami annyira fontos a másiknak. De fejlődni mindig lehet, csak kitartás és elhivatottság kérdése, ne adja fel olyan könnyen. Egyúttal hajlamos rá, hogy amikor megtalálja a számára fontos személyt, azon kezd aggódni, hogy nem elég jó számára. Holott ez nincs így, de ezt csak akkor fogja megérteni, ha felismeri a saját értékeit. A Mérlegnek fontos, hogy megnyerő legyen a környezete számára, éppen ezért nagy hangsúlyt fektet a megjelenésére. Egyúttal a partnerének is korlátokat állít fel, ami előbb-utóbb igazán megterhelő lesz, a másik pedig frusztrálttá válik.

Jegyezze meg, hogy nem minden a külső, az sokkal többet számít, hogyan érezzük magunkat az adott ruhadarabokban. A Skorpió nagyon bizalmatlan az emberekkel, s a környezete számára sokszor nagyon titokzatosnak, rejtélyesnek tűnik. A bizalom az alapja a párkapcsolatnak, ezért jó, ha közelebb engedi magához azt, aki igazán szereti őt, hiszen nincs is ennél jobb érzés a világon. Még ha meg is bánt vagy fájdalmat okoz, sokkal jobb teljes szívvel, mint fél szívvel szeretni. A Nyilasnak szüksége van a szabadságra, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell vállalnia semmiért a felelősséget. Partnere gyakran nem érti meg, hogy mennyire fontos számára a szabadság, és ebből viták adódnak. Ha azonban kompromisszumra jutnak ennek kapcsán, mindketten elégedettek lesznek, ne féljenek hát leülni egy őszinte beszélgetésre.

A Bak retteg attól, hogy megnyíljon az emberek számára, amely által a társa is sokszor nagyon hidegnek és távolságtartónak tartja. Egyúttal azt jelzi, hogy a kapcsolat nem túl bensőséges, így hát van hová fejlődni ezen a téren. De nem kell csüggedni, a kitartás a kulcs. A Vízöntő pedig hajlamos arra, hogy az eszével és ne a szívével szeressen. Ez viszont azt jelenti, hogy inkább egy szoros barátságban van a partnerével, mint egy romantikus szerelmi viszonyban. Biztosan megéri így? A Halak túlságosan könnyen megbocsát mindenért, és ez egy nem túl előnyös tulajdonsága. Állandóan mérgező és manipulatív partnereket fog ki, ha azonban a sarkára áll és nem feledkezik meg a saját értékeiről, végre megtalálhatja azt a szerelmet, amelyre mindig is vágyott.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.