Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Három csillagjegyet betegség fenyeget, így óvhatják meg magukat

Ha nem vigyáznak magukra, ebben a hónapban néhány igazán nehéz napra számíthatnak.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Szakértőktől gyakran hallani, hogy figyeljünk a testünk jelzéseire, amelyek arra is figyelmeztethetnek, hogy nem ittunk elég vizet, újfent megfeledkeztünk a pihenésről vagy arról, hogy tápláló étellel gondoskodjunk magunkról. Holott ezek is nagyon fontosak ahhoz, hogy energikusak és egészségesek maradjunk.

De ugyanilyen fontos az is, hogy elegendő vitamint vigyünk be a szervezetünkbe, ne mindig mást helyezzünk előtérbe, mert ha a saját szükségleteinket folyton hátrébb soroljuk, előbb-utóbb megbosszulja magát a dolog, akár egy betegség formájában. A Kiskegyed szerint három csillagjegy esetében ez különösen igaz, akik ebben a hónapban számíthatnak néhány nehéz napra. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Az egyik ilyen az Ikrek jegy szülötte, akinek tényleg nagyon oda kell figyelnie magára februárban. Mert ha nem teszi, légúti fertőzésekre, keringési panaszokra is számíthat, jobb hát óvatosnak lenni. A megelőzés érdekében öltözzön jól fel, tegyen kiadós sétákat, ami a lelkének is jót fog tenni. Ha pedig az elalvás terén vannak nehézségei, a meditációs zenék sokat segíthetnek.

A másik jegy, amelynek igazán vigyáznia kell magára, az a Mérleg. Sok fájdalom, émelygés, és rossz közérzet kísérheti útján a következő napokban, ami február második felében érződhet a leginkább. Azt érezheti, hogy még a szokásosnál is fáradékonyabb, így hát az a legjobb, ha kivesz néhány nap szabadságot, pihen, s feltöltődik.

A harmadik jegy pedig a Bak, neki is óvatosnak kell lennie. Ha keringési problémái vannak, erre most nagyon figyeljen oda. Egy rossz döntés – például nem megy el időben orvoshoz – elég lehet ahhoz, hogy hetekre kiüsse a munkából. Ha pedig hajlamos a migrénre, a hónap végén ezt se hagyja figyelmen kívül. Súlyos fejfájásos rohamok gyötörhetik, ezért próbálja meg kerülni a koffeint és alkoholt, igyon inkább sok vizet.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Erősödéssel indult a forint napja szerda reggel

Újabb erősödéssel nyitott a forint egy napot, ezúttal szerda reggel, ami a jobb hírek közé sorolható.

Kikapott a Juventus a Lazio-tól, mégis ott vannak a döntőben (videó)

Meglehetősen izgalmasan alakult a Lazio-Juventus mérkőzése a Coppa Italia visszavágóján, ami a Juventus vereségével ért véget, mégis ott lehetnek a döntőben.