Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,175 $

Videón a csepeli autós üldözés (videó)

A rendőrség nagy erőkkel iramodott meg a sofőr után, aki végül nem okozott tragédiát, és hamar elfogták.

Fotó: YouTube/PoliceHungay
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Április 7-én, 15 óra körül egy személygépkocsit akartak ellenőrizni a rendőrök a XXI. kerületben a Szent Imre téren. A járművet korábban is többször megállították, és az abban utazókkal szemben kábítószerfogyasztás miatt eljárás indult.

A volánnál ezúttal egy általuk ismeretlen férfit láttak, aki nem állt meg a rendőrségi utasításra. Ezt követően autós üldözésbe fogtak a rendőrök, hogy elkapják a Renault vezetőjét. A menekülő útját az Ady Endre úton zárta el egy szemből érkező másik járőrautó. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Az autós ekkor kiugrott a járműből, és gyalog próbált kereket oldani, de a rendőrök gyorsabbnak bizonyultak, és öt méteren belül elfogták. Mivel a menekülő megálláskor nem húzta be kocsijának kézifékjét, az autó nekigurult a mögötte álló rendőrségi járműnek – írja a police.hu.

A férfi kocsijának átvizsgálásakor az is kiderült, hogy miért volt ilyen sürgős a dolga: az utastérben drogfogyasztáshoz használt pipa, üres fólia darabok, és egy kábítószergyanús sodort cigaretta volt.

A 24 éves R. Jánost mintavételre állították elő, a kocsiból lefoglalt anyagokat szakértői vizsgálat alá vetik. Mivel a férfi először testvére adataival próbálta magát igazolni, XXI. Kerületi Rendőrkapitányság nem csak kábítószer birtoklása vétség, hanem közokirat-hamisítás bűntett gyanúja miatt is eljárást indított. Az üldözésről és az elfogásról készült videót erre a linkre kattintva lehet megézni.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.