Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,175 $

Rácsok mögé kerülhet a csaló, aki nem létező tárgyakat értékesített

Üzletszerűen elkövetett csalás miatt bűnhődhet az a pécsi férfi, aki számos népszerű tárgyat kínált eladásra, azonban nem rendelkezett az eszközökkel.

Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A vádban foglaltak szerint a 40-es éveiben járó férfinak – aki csalások elkövetése miatt felfüggesztett börtönbüntetések hatálya alatt állt – 2018-ban megromlott az anyagi helyzete.

Jövedelmét részben azzal biztosította, hogy több internetes oldalon álneveken, kifejezetten a csalásokhoz létrehozott, valótlan céges e-mail címekről profi módon tévesztette meg vásárlóit nem létező termékeivel – írta az ugyeszseg.hu. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A vádlott célirányosan olyan használati tárgyakat hirdetett vonzó áron, amelyek kelendőek az interneten, így egyebek mellett késeket, edénykészletet, olajsütőt, merevlemezt, nyomtatót. Előfordult, hogy nem a férfi volt a hirdető, hanem ő jelentkezett annál a felhasználónál, aki egy konkrét könyvet keresett.

A terheltnek 44 személyt sikerült becsapnia, cselekményével közel 900.000 forint összegű kárt okozott.

Az ügyészség a Nagyatádi Járásbíróságra benyújtott vádiratában – előkészítő ülésen történő beismerés esetére – a vádlottal szemben 3 év börtönbüntetés kiszabását indítványozta azzal, hogy a felfüggesztett szabadságvesztés büntetések végrehajtását is rendelje el a bíróság.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.

Így lehet a legkönnyebben sikert elérni egy állásinterjún

Ezek a csillagjegyek nagy esélyekkel indulnak, hiszen olyan tulajdonságokkal bírnak, amelyekkel azonnal előnybe kerülnek. A jó hír, hogy ezeket más is el tudja sajátítani, csak pár dolgot kell észben tartani.