Csak akkor kattints, ha egy igazán kerek feneket akarsz látni

not image

Hujber Dávid

2021.március.4 - 02:40

A híres modell formájára nem lehet panasz, és ez a fenekére is értendő, ami olyan kerek, mint egy megérett alma.

A fenék állandó kérdést jelent a férfiak és a nők körében, ami egyfajta bűvkör is. A nők köztudottan nagyon kényesek erre a kérdésre és a konditermekben elég gyakran láthatjuk, hogy sok guggológyakorlatot végeznek.

Többen túlzásba is viszik a dolgot, mert azt gondolják, hogy a felsőtestüket nem kell edzeni, így kissé humorosan tud kinézni, amikor valaha szinte csak fenékre edz, miközben a felsőteste egyáltalán nincs összhangban a többivel.

Az egyensúly megtalálása nagyon fontos, még akkor is, ha mindez erősen szubjektív, de a testnek sem jó, ha kizárólag csak egy bizonyos pontot edzünk folyamatosan. Ez nemcsak az esztétikáról szól, hanem arról is, hogy regenerálódni tudjon a test.

Tolvai Reni videóban reagált a felháborodás után

Gyakorlatilag évente változnak a trendek, hogy épp milyen fenéktípus a menő. Régen, még a 2000-es évek elején a nagyon pici, kerek fenék volt a trendi. Ez hasonlított a mobiltelefonokhoz, amik egyre kisebbek lettek.

Azóta 180 fokos fordulatot vett a trend, mindkét oldalon és többen szó szerint arra gyúrnak, hogy minél hangsúlyosabb, nagyobb legyenek a fenekük. Jasmine Sanders sem hanyagolja el a testét, amit a képen is láthattok, mert nagyon rendben van a formája.