Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Cindy Lauper először és utoljára Budapesten is fellép jövő februárban

A legendás énekesnő jövő februárban búcsúturnéja keretében lép majd fel Budapesten.

...svg content...Fotó: Instgram/Cyndi Lauper
Kult
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Cindy Lauper, a nyolcvanas évek popikonja a Girls Just Wanna Have Fun címmel ősszel búcsúturnéra indul Észak-Amerikában, a koncertsorozat pedig jövő februárban ér át Európába, ahol a most közzétett információk szerint Glasgow-ban, Manchesterben, Londonban, Birminghamben, Belfastban, Budapesten, Lódz-ban, Prágában, Berlinben, Düsseldorfban és Párizsban is közönség elé lép.

Az énekesnő 12 évesen kezdett saját dalokat írni és akusztikus gitáron játszani és kifejezetten szerette sokkolni a környezetében élőket kék, zöld és piros színű hajával, őrült ruháival és kihívó viselkedésével. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Karrierje elején még ismert együttesek dalait énekelte különböző szórakozóhelyeken. 1977-ben aztán meg kellett műteni a hangszalagjait, és félő volt, hogy beszélni sem fog tudni többé, ám ő egy éven át énekórákat vett és a hangját erősítette.

A Grammy-, Emmy- és Tony-díjas dalszerző-előadó lemezeiből több mint negyven évvel ezelőtt indult karrierje során mintegy 50 millió példány kelt el világszerte. Jellegzetes hangjának, extravagáns megjelenésének és laza élő show-inak köszönhetően a nyolcvanas években ő volt az egyik legnagyobb amerikai popsztár, aki már első, She’s So Unusual című, 1983-ban kiadott albumával berobbant és Grammyt nyert.

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.