Chris Hemsworth: a Thor: Szerelem és mennydörgés „túl butácska” lett

Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Thort alakító színész most elárulta őszinte véleményét a Thor: Szerelem és mennydörgésről, s azt is megosztotta, hogy még gyermekei és kis barátaik is beszóltak a folytatásra.

A negyedik Thor-sztori, a Thor: Szerelem és mennydörgés a Marvel-sztár Chris Hemsworth szerint messze „túlságosan butácska” lett: Chris Hemsworth a GQ-nak adott interjújában beszélt arról, szerinte miért nem nyerte el a film ugyanazt a kritikai elismerést, mint az előző rész, a Thor: Ragnarök.

Soron kívül Fiatal nőt mentettek ki a Dunából a budapesti vízi-rendőrök vasárnap éjszaka

Hemsworth, aki az egész MCU-ban Thort alakította kendőzetlen őszinteséggel beszélt a filmről:

„Szerintem egyszerűen túl jól szórakoztunk. Egyszerűen túlságosan buta lett. Mindig nehéz a középpontban lenni és valódi perspektívával rendelkezni… Imádom a folyamatot, ez mindig egy utazás. De nem tudhatod, hogy az emberek hogyan fognak reagálni.”

Véleménye pedig érthető, hiszen a tavaly debütált filmben Thor egészen más arcát láthattuk, a cselekmény pedig jóformán arról szól, hogy a mennydörgés istene saját lelki békéjét keresi. Csakhogy visszavonulását megzavarja Gorr, egy galaktikus gyilkos, aki arra tette fel életét, hogy az összes istent megölje.

A fenyegetés leküzdéséhez Thor Valkűr király, Korg és volt barátnője, Jane Foster, azaz Mighty Thor segítségét kéri: a csapat végül közösen vág bele egy veszélyes kozmikus kalandba, hogy felfedjék Gorr bosszújának hátterét és megállítják őt, mielőtt még túl késő lenne.

Sajnos azonban, míg a Thor: Ragnarök frissítően hatott, mivel a rendező, Taika Waititi és Hemsworth komikus érzékenységére támaszkodott, a Thor: Szerelem és mennydörgés egy sokkal megosztóbb MCU-kiállás lett. A folytatás mára a Marvel-franchise egyik legalacsonyabb nézettségű részévé vált.