Dollár
391,65 Ft
Euró
406,34 Ft
Font
470,86 Ft
Bitcoin
16,492 $

Celeb vagyok, ments ki innen! Frohner Fecó transzba esett (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. október 20. - 16:20

Nem lehet kérdés, hogy Frohner Fecó az egyik legnagyobb figurája a játéknak, de a legutóbbi játék során olyan félelemet foghatta el, ami erőteljesen kiült az arcára.

A Celeb vagyok, ments ki innen! sokkal inkább csapatjáték, mint bármi más, hiába csak egy győztes lesz a végén. Sokáig csapatként kell gondolkoznia a celebeknek, ami látható módon nem mindenkinek sikerül.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Vannak olyan játékosok, akik egyértelműen egyéni szinten gondolkoznak, aminek még súlyos ára lehet. Érdekes lesz látni, milyen hatással lesz mindez a későbbiekre, amikor már egyre nehezebb feladatok várnak rájuk.

Legutóbb, amikor összesen hatan mentek el feladatot teljesíteni, nem voltak túl eredményesek. Sok pénzt nyerhettek volna, ami nyilván nem kevés ételt is jelenthet, de nem jártak sikerrel, viszont legalább láthattuk a reakciókat.

Frohner Fecó például úgy nézett ki, mintha transzba esett volna, ilyen arckifejezéseket még nem láttunk a műsorban. Sebestyén Balázs és Vadon Jani meglehetősen jól szórakoztak, akik pontosan tudták, mik vannak a ládában.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.