Clouds
21 Budapest
Dollár
359,67 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
433,33 Ft
Bitcoin
23,550 $

Megolvad a retinád, olyan szexin mutat Survivor-Catherine ebben a szettben

Fotó: Instagram/Mardoll - Catherine Dederick
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Catherine Dederick az egyik legkülönlegesebb tehetség, aki hatalmas karriert futhat be Magyarországon, minden esélye megvan erre.

Imádjuk a különleges tehetségeket, azokat, akik valóban nagyon más energiákat sugároznak magukból, nemcsak a megjelenésükkel, hanem már a puszta lényükkel. A megjelenés is egy fontos szempont, de általában ezeknek az embereknek az is kitűnik a tömegből.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

Nagy meglepetés volt Catherine szereplése a Survivor-ben, mivel azelőtt nem ismerte mindenki Magyarországon, de hamar országos ismertségre tett szert. Összességében pozitív hozzászólásokat kapott, nagyon megkedvelték a nézők.

Nyilván voltak, akiknek nem volt szimpatikus, de ez még Kabát Peti esetében sem volt másképp, aki 99%-ban kedvenc volt a nézők körében. Nem lehet mindenkinek megfelelni, és nincs is rá szükség, mert ez egy lehetetlen küldetés.

Szerencsére a fiatal lány egyáltalán nem szeretne másoknak megfelelni, egy nagyon erős egyéniség, aki röviddel a Survivor után az X-Faktorban is letette a névjegyét, és olyat rappelt, mint ezelőtt talán senki a műsor történetében.

Lapozó: 1 2