Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,41 Ft
Euró
394,09 Ft
Font
460,21 Ft
Bitcoin
62,175 $

Égetően szexi ez a kép Carmen Electráról, igazi álomnő

Évtizedek óta meghatározó alakja a sztárok világának, és nem véletlen, elég csak megnéznünk a róla készült képeket.

Fotó: Instagram/Carmen Electra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sőt, még hangsúlyosabb, ha rápillantunk a születési dátumára… 1972. április 20-án született, tehát nemrég ünnepelhette a 49. születésnapját. Dennis Rodman régi exe erősen közelít az 50-hez, de ebből semmi sem látszik a testén és az arcán.

Sokszor Jennifer Lopezt hozzuk fel példának, aki 50 felett is brutálisan jól néz ki. Erre a listára egészen nyugodtan Carmen Electrát is felrakhatjuk, akit a világ legnagyobb része a Baywatch sorozatban ismert meg. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Azok, akik azt gondolják, hogy már túl van a csúcson, nagyon nagy tévedésben vannak. Elég csak rápillantanunk az Instagram oldalára, aminek már több mint 1,3 millió követője van. Nem ritkák az igazán forró szexi képek, és ismervén a sztárt, bőven lesznek még hasonlók.

A gyönyörű Kim Kardashian trükkösen takarja formás kebleit Rómában

Sajnálatos módon még mindig sokan vannak, akik a női szépséget és erotikát szimplán évszámhoz köti. Ez Carmennél finoman szólva sem működik, mert közel 50 évesen is úgy néz ki, mintha csak most lett volna 30.

Lapozó: 1 2

Egyre több állam sürgeti, hogy az iskolákban tiltsák be a telefonokat

Egyre több tanár panaszkodik arra, hogy a diákok filmeket néznek, videókat és fotókat küldözgetnek egymásnak a tanórákon, ahelyett, hogy figyelnének.