Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,83 Ft
Euró
398,17 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
65,694 $

Carlo Ancelotti elmondta, szerinte miért „jó Xavinak”, hogy elküldték a Barcelonától

Ancelotti nemes egyszerűséggel kijelentette, Xavi majd meg fogja érteni, hogy a kirúgás „az edzői munka része”.

...svg content...Fotó: EPA/Daniel Gonzalez
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, Xavi még januárban dobta le a bombát, miszerint 2023/24-es szezon végén távozni kíván a Barca vezetőedzői posztjáról. A formába lendülést követően azonban a kampány utolsó heteiben meggondolta magát, de a Barcelona végül így is menesztette.

Szerdán Hansi Flicket szerdán nevezték ki Xavi utódjának. Az El Chiringuitónak adott interjúban a madridiak Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája-döntőjének előestéjén Ancelottit arról kérdezték, mit gondol arról, hogy a Barca menesztette Xavit: Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

„Ez az edzői munka része. Szerintem Xavit egy kicsit zavarja, amit tett, mert szerintem ez az első alkalom, hogy kirúgták, de idővel szerintem meg fogja érteni, hogy ez a munka része. Ha nincs jó kapcsolat a klub és az edző között, akkor a legjobb, ha szétválnak. Ez már sokszor megtörtént velem, megtörtént velem a Napolinál, a Bayern Münchennél, a Chelsea-nél… jobb, ha szétválunk, és szerintem ez jót tesz Xavinak, és talán a Barcelonának is.”

Nagy Feró szerint Magyar Péter nem jelent fenyegetést, és sok pénz lehet mögötte

Nagy Feró ugyan elismeri Magyar Péter és a Tisza Párt eredményét, nem gondolja úgy, hogy veszélyes lenne a Fideszre.