Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Fiatal édesanyára támadt rá a cápa, ötéves kislánya is vele volt

Az asszony életét vesztette a harapás okozta vérveszteség miatt, gyermeke nem sérült meg.

Fotó: Unsplash / Illusztráció
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Metro beszámolója alapján egy fiatal édesanya hunyt el, miután megtámadta egy cápa fürdőzés közben egy népszerű mexikói strandon. Ötéves kislánya is vele volt akkor, de egy karcolás nélkül megúszta az esetet.

A helyiek szerint a 26 éves Maria Fernandez Martinez Jimenez turista volt, aki gyermekével Melaque településén nyaralt. Szombat reggel a nő kislányával fürdőzni indult, s mindössze 20 méterre voltak a parttól, amikor megjelent egy cápa. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

A hatalmas példány azonnal támadásba lendült és leharapta az asszony egyik lábát. Az édesanyának volt annyi lélekjelenléte, hogy gyermekét felsegítette arra az úszáshoz használt segédeszközre, amit magukkal vittek (vélhetően egy úszódeszka volt az).

A többi strandoló hamar észrevette, hogy baj van, ezért segítségért kiáltottak, a mentők is pillanatokon belül odaértek. Mindent megtettek, hogy megmentsék, sajnos azonban a nő életét vesztette a harapás okozta vérveszteség miatt.

A lap megjegyzi, a közelben épp úszóverseny zajlott, amit a történtek után felfüggesztettek. A hatóságok pedig arra figyelmeztették a helyieket, hogy további értesítésig ne merészkedjenek a vízbe.

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.