Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,049 $

James Cameron: az Avatar 3 a na’vik sötétebb oldalát mutatja majd be

Fotó: MTI/AP/Invision/Scott Garfitt
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A rendező rámutatott, eddig csak azt láthattuk, hogy a na’vik jók, az emberek pedig rosszak: a harmadik részben azonban ez megváltozik.

Noha az Avatar: A víz útja csak nemrég jelent meg a mozikban és már most dollármilliókat hoz a konyhára világszerte, a rendező James Cameron továbbra is azon dolgozik, hogy következő részeket készítsen, melyekben bemutatja majd Pandora új és más oldalait is a nézők számára, többek között bemutatásra kerülnek a gonosz na’vik is.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Meglehet, Cameron döntésének már épp ideje volt, hiszen mind az első Avatar-filmben, mind pedig a folytatásban a fő antagonista erők a Stephen Lang által alakított Miles Quaritch ezredes által vezetett emberi megszállók, a na’vik pedig a jók.

A víz útjában Cameron bemutatta a nézőknek a Metkayint, egy új na’vi törzset, mely nem ápol túl jó viszonyt az “erdeiekkel”, ahonnan Neytiri és Jake Sully is érkezett hozzájuk az újabb emberi fenyegetés miatt. A rendező azonban a Game Rant jelentése szerint azt tervezi, hogy a jövőben több új törzs is bemutatásra kerül.

Cameron ugyanis új kultúrákat akar felfedezni, melyeket eddig még nem mutatott be: a tüzet például “a hamu népe” fogja képviselni:

“Szeretném a na’vikat más szemszögből is megmutatni, mert jelenleg csak a jó oldalukat mutattam meg.”

Hozzátette, a nézők eddig csak a na’vik jó oldalát láthatták, míg az emberek úgy lettek bemutatva, mint a gonoszok, ám az Avatar 3-ban ezt a narratívát megfordítja, megjegyezve, hogy mindez persze attól függ majd, hogy hogyan teljesít a mozikban A víz útja.