Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,41 Ft
Euró
394,09 Ft
Font
460,21 Ft
Bitcoin
62,175 $

Különleges hajszínnel lépett a futópadra ByeAlex

ByeAlex igyekszik fitten tartani magát, és ez úgy tűnik, 2023-ban sem lesz másképp, szeretett futópadja sokat segíthet neki ebben.

Fotő: RTL Magyarország
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jelenleg azokat a napokat éljük, amikor a konditermek tele vannak új arcokkal. Mindez nem véletlen, mert a szokásos újévi fogadalmak rohamát láthatjuk, ám egy részük hamarosan feladja, és nem folytatja tovább az edzéseket.

Általában ez a nagy lendület maximum egy hónapig tart ki, ami miatt érdekes legalább féléves bérleteket vásárolni. Sokszor valóban ez jelentheti a megoldást, mert ha nem akarjuk, hogy kárba vesszen az értékes bérlet, a sok alkalom, akkor járnunk kell. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Mindezt azonban ne fogjuk fel kötelező programként, de ahhoz, hogy élvezzük, meg kell találnunk hozzá a számunkra ideális edzésfolyamatokat. Azok pedig, akik személyi edzőhöz fordulnak, mindenképpen arra törekedjenek, hogy valóban a megfelelő szakembert válasszák, aki igazi hatással tudnak lenni rájuk.

ByeAlex odahaza edzi magát, szeretett futógépe sokat segíthet neki ebben. A futás az egyik leghasznosabb sport, gyakorlatilag az egész testünket átmozgatja, és közben képesek vagyunk kikapcsolni.

A konditeremben valószínűleg sokan bámulnák Alexet, ami nem a legkényelmesebb, de odahaza ilyen problémái biztosan nincsenek. A különleges hajszín sem maradhatott el, akárcsak az 5 kilométeres táv a padon.

Még több bulvár: Rácz Jenő felesége azt gondolta magáról, kemény csaj és mindent elbír