Clouds
21 Budapest
Dollár
358,06 Ft
Euró
385,33 Ft
Font
437,87 Ft
Bitcoin
27,664 $

Hamarosan minden nap indít járatot az Emirates Budapest és Dubaj között

TÉMÁK:
#Budapest #dubaj
Fotó: Unsplash/k z
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Azok, akik Dubajba vágynak, örülhetnek, mert hamarosan minden nap lesz olyan járata az Emiratesnek, mely Budapestről indul a sivatagi helyszínre.

Az Emirates június 1-jétől minden nap repül Budapest és Dubaj között, miután heti hétre növeli járatai számát a jelenlegi öt helyett – közölte a légitárság kedden az MTI-vel. Kiemelték, emellett a magyar utazók körében is népszerű számos útvonalon bővítenek, és újabb úti célokra állnak forgalomba a nagyobb kapacitású A380-as óriásgépek.

Soron kívül Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

Részletezik, a légitársaság közel harmadával bővíti járatkapacitását teljes hálózatán március 26-tól. Budapest felé is sűrítik a járatok számát, június 1-től minden nap repülnek a magyar főváros és Dubaj között a mostani heti öt járat helyett.

A légitársaság globális hálózatán bejelentett bővítés számos olyan útvonalat is érint, amely a magyar utazók körében is népszerű. A kedvelt távol-keleti célállomások közül az Emirates Bankgokba, Pekingbe, Hongkongba, Kuala Lumpurba és Tokióba is növeli járatai számát – írják a közleményben.

(MTI)