Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,67 Ft
Euró
394,44 Ft
Font
460,80 Ft
Bitcoin
62,728 $

Gazdára talált a 110 milliós budapesti álomotthon, 620 ezren bíztak a szerencséjükben

A Szerencsejáték Zrt. és az OTP Bank csoport közös játékának főnyereménye egy értékes ingatlan volt.

Fotó: Szerencsejáték Zrt.
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Nagy álmot válthatott valóra a Szerencsejáték Zrt. a tavaly ősszel meghirdetett lakásnyeremény-játékával. A Játékoskártya lottózói hűségprogramot népszerűsítő akció keretében a nemzeti lottótársaság – az OTP Bank csoporttal együttműködésben – egy 110 millió forint értékű fővárosi lakást sorsolt ki. Az akció keretein belül további, összesen 27 millió forint pénznyeremény is gazdára talált – írta közleményében a Szerencsejáték Zrt.

Egy félévszázados hagyomány felélesztésével tette még vonzóbbá hűségprogramját játékosai számára a Szerencsejáték Zrt. Az akcióban minden Játékoskártyával rendelkező vásárló részt vehetett, aki teljesítette a feltételeket, azaz egy szelvényen minimum 1000 Ft értékben vásárolt bármely számsorsjátékot vagy fogadást a lottózói hálózatban. A játékosok a lakásnyeremény-kampány elmúlt hét hónapjában összesen több mint 12 millió pontot szereztek (az 1000 Ft feletti vásárlás 1 pontot ér). A rendkívül sikernek köszönhetően a Játékoskártya-tulajdonosok száma pedig átlépte mára az 1 millió 400 ezer főt. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Legtöbb pontot a legnépszerűbb számsorsjátékkal, az Ötöslottóval gyűjtötték a Játékoskártya birtokosok (4,5 millió pont), második és harmadik helyen fej fej mellett pedig az Eurojackpot és Hatoslottó végzett, közel 2-2 millió ponttal. A március 7-i sorsoláson több mint 620 ezer egyedi játékos közül került ki az OTP Bank csoport által építtetett penthouse-jellegű ingatlan nyertese.

Bánhegyi Zsófia, a Szerencsejáték Zrt. kereskedelmi igazgatója kiemelte: „a tavaly augusztus végén elindított nyereményjátékkal a hűséges játékosainknak szerettünk volna kedvezni, egyszersmind megünnepelni azt, hogy a lakásnyeremény-akció kezdetéig 1 millió játékos csatlakozott a Játékoskártya-programunkhoz”. A nemzeti lottótársaság kereskedelmi vezetője hozzátette, hogy: „az OTP Bankkal közösen meghirdetett lakásnyeremény-játékot rendkívül sikeresnek tekinthetjük, hiszen az elmúlt több mint fél évben mintegy 30 százalékkal növekedett a kártyabirtokosaink száma. Terveink szerint év végére megközelíthetjük a 2 millió regisztrált játékost. A nagy népszerűség és a sikeres együttműködés folytatódhat, szeretném bejelenteni, hogy még az idén, várhatóan ősszel egy újabb közös akciót tervezünk, amelynek ismét egy lakás lesz a fődíja.

„A lakás, a lakástulajdon kiemelt érték, amely különleges szereppel bír a magyarok életében. Az OTP Ingatlan Zrt. komoly tapasztalattal rendelkezik, a jó minőségű, kényelmes, fenntartható lakásfejlesztések megvalósításában. A több évtizedes tapasztalat, az elkötelezett, stabil beruházói háttér garancia az értékteremtésre, megalapozza a hosszútávú értékmegőrzést. Örömmel csatlakoztunk a Szerencsejáték Zrt. kezdeményezéséhez. Bízunk benne, hogy a Somfa Liget lakóparkban található nyereménylakás új tulajdonosa örömét leli majd az ingatlanban és valódi otthonaként fogja szeretni.” – nyilatkozta Dorogi Zoltán az OTP Ingatlan Zrt. vezérigazgatója.

A 2017-ben bevezetett Játékoskártya továbbfejlesztésével, illetve az új kényelmi és biztonsági funkciók bevezetésével a Szerencsejáték Zrt. Magyarország egyik legnagyobb, tartalomgazdag hűségprogramját igyekszik létrehozni a következő években. A Játékoskártya segítségével a kártyabirtokosok nem csak kényelmesebben, hanem személyre szóló figyelem mellett vehetik igénybe a nemzeti lottótársaság szolgáltatásait, továbbá a Játékoskártya abban is segíti őket, hogy a szerencsejáték valóban játék maradhasson. A Szerencsejáték Zrt. a közeljövőben egy olyan mobilapplikációt is a játékosok rendelkezésére kíván bocsátani, amely a lehető leginkább igazodik a lottózók igényeihez, valamint a nemzetközi trendekhez.