Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,044 $

Magyarországon hajtott végre kényszerleszállást egy Romániába tartó gép

Füstjelzés miatt hajtott végre kényszerleszállást Budapesten egy Bukarestbe tartó repülőgép.

...svg content...Fotó: Facebook/Budapest Airport
Belföld

Kiss László

Szerkesztő

A Párizsból Bukarestbe tartó gép hétfőn éjfél körül hajtott végre kényszerleszállást a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, miután a pilóták füstöt észleltek a pilótafülkében. A gépnek eredetileg éjfélkor kellett volna landolnia a román fővárosban, azonban a vészhelyzet felülírta a tervet.

Transtelex írása szerint a pilóták körülbelül 20-30 perccel a vészhelyzet bejelentését követően biztonságosan landoltak a budapesti repülőtéren, ami után az utasokat is tájékoztatták arról, hogy hol vannak, és mi miatt kellett kényszerleszállást végrehajtaniuk. Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Az érintett járat végül nem folytatta útját Bukarestbe, a légitársaság pedig mentesítő járatot küldött az utasokért, akik kedden, a reggeli órákban indultak tovább a román fővárosba. A tűzoltók által átvizsgált repülőgép végül utasok nélkül, szintén kedd reggel tért vissza kiindulópontjára, Párizsba.

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Legkevesebb két hónapra dőlhet ki a sorból Bellingham a Real Madridnál

A Real Madrid a lehető legjobbkor szerződtette le Mbappét, aki Bellingham góljait pótolhatja legkevesebb két hónapon át, ha meg kell operálni a brit sztárt.