Dollár
392,08 Ft
Euró
405,80 Ft
Font
469,75 Ft
Bitcoin
16,986 $

A Bűbáj 2. producere elárulta, miért a Disney+-on debütál a film

Fotó: Disney+
not image

Borbély Fanni

2022. november 20. - 11:12

Sokak nagy kedvence volt a valóban bűbájos Bűbáj című film, melyet 2007-ben mutattak be, s melynek folytatására igen sok évet kellett várni: a producer pedig most elárulta, miért döntöttek úgy, hogy a Disney+ platformon mutatják be a második részt.

Barry Josephson a Bűbáj második részének producere most elárulta, hogy miért döntöttek úgy, hogy a folytatást kizárólag a Disney+ streamingplatformján mutatják be a nagyközönségnek: a film várva várt folytatása a 2007-es Bűbáj című film második része.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Az első részt mind a nézők, mind a kritikusok elismerték, a második részben pedig visszatér Amy Adams, Patrick Dempsey, James Marsden és Idina Menzel is. A második részben a házaspárt, Giselle-t (Adams) és Robertet (Dempsey) láthatjuk, ahogy manhattani otthonukból a külvárosba költöznek, s Giselle egy kívánsága a feje tetejére állítja világukat.

A film producere, Barry Josephson a Deadline-nak adott interjújában megvédte döntésüket, miszerint a második rész rendhagyó módon kizárólag a Disney+ platformján lesz elérhető, a mozikban pedig nem lesz megtekinthető. Úgy fogalmazott, e döntés összhangban van más, a közelmúltban megjelent filmek megjelenésével, melyek szintén inkább a streamingpiacot választották.

Rámutatott, a döntés még a koronavírus-járvány idején született, amikor értelemszerűnek tűnt, hogy a mozik bezárása miatt alternatív módon kell bemutatni a filmet, s bár voltak kétkedők, ő maga nagyon izgatott volt a lehetőség miatt. Kiemelte, a filmre jelentős összeget költöttek, így nem kell attól tartani, hogy nem hozza majd a mozis minőséget és élményt.

A Bűbáj 2. azonban nem az egyetlen film, mely exkluzívan streaming kiadásra készült: egyre gyakrabban láthatunk ilyen alkotásokat, főként azóta, hogy globálisan tombolt a koronavírus-járvány. Noha a mozik újranyitásával rengeteg új film érkezett a mozivásznakra, érdemes arra berendezkednünk hosszabb távon, hogy egyes filmek már csak a streamingszolgáltatók platformjain lesznek elérhetők.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.