Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,99 Ft
Euró
396,51 Ft
Font
470,96 Ft
Bitcoin
67,059 $

Bruttó 3 milliós fizetést kínál Az álommeló, már lehet jelentkezni

Balogh Levente újra keresi elnöki asszisztensét, ami igen érdekes helyzetek elé állítja majd a műsorban szereplőket.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Augusztus 2-től lehet jelentkezni Az álommeló második évadába, ugyanis Balogh Levente újra keresi elnöki asszisztensét. Az RTL nagysikerű üzleti realityje, Az álommeló (Gyártó: UFA Magyarország Kft.) második évadához érkezett, amelyben Balogh Levente üzletember ismét elnöki asszisztensét keresi – írja az RTL Magyarország.

Az első évad győztese Keserű Balázs lett, aki sikert sikerre halmozott és pár hónap alatt bizonyította rátermettségét Balogh Levente számára. Az előléptetésre pedig nem is kellett sokáig várnia, mert hamarosan Levente az egyik cégének élére őt nevezi ki ügyvezető igazgatónak, sőt egyik cégében részesedést is kap, ami azt bizonyítja, hogy akiben az üzletember látja a kitartást, a tehetséget és az elszántságot, arra lépésről lépésre újabb nagyszerű lehetőségek várnak. A megüresedett elnöki asszisztens pozíció pedig ismét nyitva áll a jelentkezők előtt. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

Ahogy az az első évadban már látható volt, a jelölteknek adásról-adásra a munkakörhöz kapcsolódó feladatokat kell majd elvégezniük, hogy ezzel is bizonyítsák rátermettségüket a pozícióra.

A tét ismét hatalmas, ugyanis, akit a műsor végén Levente kiválaszt, elnyeri az álommelót, ami bruttó 3 millió forintos fizetéssel, felső középkategóriás céges autóval, laptoppal és cafeteriával jár majd. Augusztus 2-től az rtl.hu/azalommelo oldalon várják azok jelentkezését, akik szeretnének egy igazi álommelót elnyerni, és ezzel megváltoztatni az életüket.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.