18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
64,039 $

Brutális kegyetlenséggel meggyilkolta barátnőjét és három családtagját egy részeg férfi

Kábítószer és alkohol hatása alatt az éjszaka közepén meggyilkolta barátnőjét, édesanyját, nagymamáját és annak élettársát.

Fotó: Unsplash/Octavian Dan
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Metro értesülései szerint a 29 éves Joshua Jacques 2022 áprilisában kábítószer és alkohol hatása alatt meggyilkolta barátnőjét, a 27 éves Samantha Drummondsot, édesanyját, a 45 éves Tanysha Ofori-Akuffót, nagyanyját, a 64 éves Dolet Hillt és élettársát, a 68 éves Denton Burke-öt a délkelet-londoni Bermondsey-ben lévő otthonukban.

A férfi a pénteki tárgyaláson életfogytiglani börtönbüntetést kapott, noha jó magaviselettel akár már 46 év múlva szabadulhat a börtönből. A bíróságon kiderült, hogy a férfi az éjszaka közepén követte el szörnyű tettét, egy különösen „erőszakos és brutális” ámokfutás keretében halálra szúrta áldozatait. Soron kívül Illegális gyógyszerszállítmányt kapcsoltak le Békésben

A helyszínre kiérkező rendőrség szeme elé egy sokkoló látvány tárult, ugyanis az idős férfit vérbe fagyva a ház lépcsőjén találták meg, míg a többi áldozatot „egymásra halmozva” a konyhában. Az elkövetőt meztelenül, imádkozó pozícióban találták meg egy emeleti hálószobában, ahol azt kiabálta: „Allah, vigyél el”, „Ölj meg most”, „Szabadulj meg tőlem” és „Istenem kérlek bocsáss meg”.

A férfi masszív ellenállást tanúsított, így a rendőröknek sokkolót kellett bevetniük, hogy le tudják tartóztatni a kegyetlen gyilkost. Miután pedig kórházba szállították, a férfi közölte a rendőrökkel, hogy „nem ő volt a hibás” és „csak áldozati bárányok voltak”, megjegyezve, hogy „megint valami hülyeséget fogok csinálni”. A tárgyaláson ugyan végül elismerte brutális tettét, mégis azt állította, hogy a gyilkosságok idején „mentális betegségben szenvedett”.

Zidane is nemet mondhat a Bayern Münchennek, a Manchester United edzője lehet

Zinedine Zidane-ról is lemaradhat a Bayern München, miután a hírek szerint a francia legenda szívesebben ülne le a Manchester United kispadjára, ahol Erik Ten Hagot válthatja.