Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,089 $

Bringás reggelivel várják az embereket az Erzsébet téren

A BKK folyamatosan igyekszik kedvezni a bringásoknak, akiket reggelivel várnak az Erzsébet téren, és már a dátum is ismert.

...svg content...Fotó: BKK
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A BKK kezdeményezése működik, akárcsak a MOL Bubi. Sokan használják a kerékpáros lehetőséget, ami nemcsak környezettudatos, de adott esetben sokkal gyorsabb is, mint autóval közlekedni.

A BKK azt írja, hogy szeptember 19-én az Erzsébet téri MOL Bubi gyűjtőállmás mellett reggel 7 és 9 óra között a kollégáik bringás reggelivel várják a bringásokat. „Mielőtt munkába, iskolába mész, kapj fel egy finom péksüteményt, gyümölcsöt egy kis innivalóval!” Soron kívül Hőség: folytatódik a vízosztás a vasútállomásokon, pályaudvarokon, autóbusz-állomásokon

Érkezz farkaséhesen, stílusosan kerékpárral – akár sajáttal, akár MOL Bubi közbringa-szolgáltatással – üzent a BKK. Az esemény részleteit itt találod: Bringás reggeli az Erzsébet téren Indítsd velünk a napot!

Gyurcsány Ferenc megint Orbán Viktort támadja, de hol van Magyar Péter?

Visszatért a régi sémához Gyurcsány Ferenc, ami korábban sem működött, és most sem tűnik úgy, hogy ez jó taktika a részéről.

Legkevesebb két hónapra dőlhet ki a sorból Bellingham a Real Madridnál

A Real Madrid a lehető legjobbkor szerződtette le Mbappét, aki Bellingham góljait pótolhatja legkevesebb két hónapon át, ha meg kell operálni a brit sztárt.