Nyilvánosságra hozták Brian Laundrie halálának okát

Gabby Petito
not image

Kornis Vivien

2021. november 25. - 10:46

A család ügyvédje megerősítette, hogy a 22 éves férfi öngyilkos lett.

Az NBC New York beszámolója szerint Brian Laundrie, Gabby Petito egykori vőlegénye és a nő gyilkosságának egyetlen gyanúsítottja önkezűleg vetett véget életének – erősítette meg a Laundrie-család ügyvédje kedden. 

Az FBI megerősítette, megtalálták Gabby Petito holttestét – minden, amit az ügyről tudni lehet

A 23 éves Laundrie maradványai október 20-án bukkantak rá a Myakkahatchee Cree Környezetvédelmi Park területén, miután szülei szeptember 14-én bejelentették fiuk eltűnését. 

Miután a hatóságok nyilvánosságra hozták Laundrie halálának okát, Gabby Petito családja közölte, hogy a ügyészség kérésére nem készülnek hivatalos közleménnyel az ügyben, annak érdekében, hogy az FBI folytathassa a nyomozást.

CSATLAKOZZ A LINER.HU-HOZ: FŐÁLLÁSÚ SZERKESZTŐT KERESÜNK

Gabby Petito maradványaira hosszú keresés után szeptember 19-én találtak rá Wyomingban, egy nemzeti park területén. Halálának okát és módját még szeptemberben nyilvánosságra hozták. A boncolás megállapította, hogy Petito életének idegenkezűség vetett véget, puszta kézzel megfojtották.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.