Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,25 Ft
Euró
395,58 Ft
Font
468,55 Ft
Bitcoin
61,541 $

Bombariadó volt hat zalaegerszegi iskolában, azonnal kiürítették az épületeket

E-mailben küldtek fenyegető üzeneteket, a rendőrség megkezdte az iskolák átvizsgálását.

...svg content...Zalaegerszeg, 2019. november 5. Mobiltelefont töltenek, hátrébb egy diáklány mobiltelefonját használja az MVM-csoport által adományozott okosbútor segítségével a Zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnázium udvarán 2019. november 5-én. A nagy méretû, szabadtéri, fából készült, napelemes, USB aljzaton telefontöltésre is alkalmas, sötétben hangulatvilágítást kínáló, mûvészeti alkotásnak is tekinthetõ térbútorokat a benyújtott pályázatok alapján ítélte oda a szakmai zsûri. A négy gyõztest több száz oktatási intézmény közül választották ki. MTI/Varga György
Bűnügy

Bense Róbert

Szerkesztő

Kedden reggel hat iskolát kellett kiüríteni Zalaegerszegen, miután bombafenyegetést kaptak e-mailen keresztül. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki az érintett intézményekhez, majd megkezdték az épületek átvizsgálását.

„A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. február 7-én 8 óra 21 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum email üzenetet kapott, hogy hét oktatási intézményben bomba van. „ Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

„A rendőrök azonnal az érintett helyszínekre vonultak, és szakképzett bombakutatókkal, valamint robbanószerkereső kutyák segítségével megkezdték az épületek átvizsgálását” – közölte a rendőrség a zaol.hu érdeklődésére.

A frisshirek.hu információi szerint a fenyegetőző csupán annyit írt üzenetében, hogy „robban a bomba”. A gyerekeket ezt követően a szabályok szerint kiterelték, majd hazaküldték.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen elkövetővel szemben nyomozást indított. Mint azt az MTI közölte, a hatóságok nem találtak robbanószerkezetet az intézmények egyikében sem.

Lendvai Ildikó szerint Lázár János Orbán Viktor ellen fordulhat a miniszterelnöki székért

Lendvai Ildikó arról kezdett el beszélni, hogy Lázár János Orbán Viktor miniszterelnöki székére vágyhat, amit adott esetben sokan árulásnak minősítenének.