Clouds
21 Budapest
Dollár
353,11 Ft
Euró
384,30 Ft
Font
434,78 Ft
Bitcoin
27,406 $

Bombariadó volt hat zalaegerszegi iskolában, azonnal kiürítették az épületeket

Zalaegerszeg, 2019. november 5. Mobiltelefont töltenek, hátrébb egy diáklány mobiltelefonját használja az MVM-csoport által adományozott okosbútor segítségével a Zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnázium udvarán 2019. november 5-én. A nagy méretû, szabadtéri, fából készült, napelemes, USB aljzaton telefontöltésre is alkalmas, sötétben hangulatvilágítást kínáló, mûvészeti alkotásnak is tekinthetõ térbútorokat a benyújtott pályázatok alapján ítélte oda a szakmai zsûri. A négy gyõztest több száz oktatási intézmény közül választották ki. MTI/Varga György
Bűnügy

Bense Róbert

Szerkesztő

E-mailben küldtek fenyegető üzeneteket, a rendőrség megkezdte az iskolák átvizsgálását.

Kedden reggel hat iskolát kellett kiüríteni Zalaegerszegen, miután bombafenyegetést kaptak e-mailen keresztül. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki az érintett intézményekhez, majd megkezdték az épületek átvizsgálását.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

„A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. február 7-én 8 óra 21 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum email üzenetet kapott, hogy hét oktatási intézményben bomba van. “

“A rendőrök azonnal az érintett helyszínekre vonultak, és szakképzett bombakutatókkal, valamint robbanószerkereső kutyák segítségével megkezdték az épületek átvizsgálását” – közölte a rendőrség a zaol.hu érdeklődésére.

A frisshirek.hu információi szerint a fenyegetőző csupán annyit írt üzenetében, hogy „robban a bomba”. A gyerekeket ezt követően a szabályok szerint kiterelték, majd hazaküldték.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen elkövetővel szemben nyomozást indított. Mint azt az MTI közölte, a hatóságok nem találtak robbanószerkezetet az intézmények egyikében sem.