Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,064 $

Ezúttal felszállás közben szakadt ki egy Boeing 737-es repülőgép futóműve (fotók)

Kényszerleszállást kellett végrehajtania egy Boeing 737-es repülőgépnek a johannesburgi OR Tambo nemzetközi repülőtéren, miután felszállás közben levált az egyik kereke.

...svg content...Fotó: Unsplash/Jp Valery
Afrika

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Szemtanúk és a helyszínen készült felvételek tanúsága szerint leszállás után füst szivárgott a futómű területéről, ráadásul a jobb szárny egy része is összeomlott. A drámai körülmények ellenére minden utast biztonságosan evakuáltak, és később átszállították őket egy Fokvárosba tartó pótló járatra.

A FlySafair szóvivője, Kirby Gordon elmondta, hogy a személyzetet nem sokkal a felszállás után figyelmeztették a levált kerékre, ami után úgy döntöttek, hogy visszafordulnak Johannesburgba. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Az újabb eset nagyon nem jön jól a Boeing számára, az utóbbi időben ugyanis sorra hibásodnak meg a különböző repülőgépeik, amik miatt az Egyesült Államokban már egy szenátusi meghallgatás is zajlik.

Ennek kiváltó oka a vállalat egyik korábbi mérnökének beszámolója volt, aki szerint közel félezer Dreamliner géppel lehetnek problémák a jövőben, ugyanis a vállalat alkalmazottai hanyag módon illesztették össze az egyes alkatrészeket.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.