Dollár
419,19 Ft
Euró
406,17 Ft
Font
455,17 Ft
Bitcoin
18,975 $

Hosszú idő után lekerül a képernyőről Bochkor Gábor

Fotó: Bochkor Gábor, a Rádiós Korrektúra verseny közönségdíjasa, a legnépszerűbb rádiós személyiség kategória győztese és Hódos Edina, a Korrektúra verseny projektigazgatója a Korrektúra-díjak átadási ünnepségen Budapesten, a Boscolo New York Palace hotelben 2015. december 21-én. MTI Fotó: Kovács Attila
not image

Takács Petra

2022. augusztus 18. - 06:36

A híres rádiós és televíziós hosszú idő után lekerül a képernyőről, aminek kapcsán megszólalt a témában érintett ATV.

A Blikk a cikkében úgy fogalmazott, „ahogy az iskolákban, úgy a televíziókban is általában új élet, új időszámítás kezdődik minden évben az őszi hónapokkal. A televíziós csatornák is igyekeznek erre az időszakra időzíteni a legnagyobb dobásaikat, vagyis a már befutott műsorok új évadait.

Soron kívül Karbantartás miatt több helyen nem lesz gáz Nógrádban, a helyiek nem örülnek

A lap birtokába jutott információk szerint szeptembertől mégsem lesz képernyőn a Bochkor Gábor nevével fémjelzett szórakoztató műsor, ami öt év után átmenetileg lekerül a képernyőről, melyre nemigazán számíthattunk.

A hírek szerint ennek az az oka, mert az ATV szeretne jobban koncentrálni a politikai és közéleti műsorokra, miközben csökkentik a szórakoztató tartalmakat. Ezt egy informátor mondta a Blikknek, hozzátéve, a talk-show több állandó szereplőjét is érzékenyen érintette a döntés, miszerint ősszel kevesebb helyen szerepelhetnek.

Az ATV a Blikk megkeresésére megerősítette, szeptembertől valóban nem lesznek új adásai a műsornak, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy elváltak volna az útjaik. Sőt, ősztől érkezik egy új műsor abba az idősávba, ahol eddig Bochkor show-ja ment.