Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Csúnya pofonba futott bele az Atletico Madrid (videó)

Az Atletico Madrid egy igen csúnya pofonba futott bele a Bilbao otthonában a Copa del Rey-ben, ami fájdalmas estét hozott számukra.

Fotó: EPA/LUIS TEJIDO
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Az elmúlt időszakban felemás teljesítményt nyújtott az Atletico Madrid, akik hol az egyik legjobb csapatként játszanak és gáláznak, máskor pedig meglepően gyengék. Most is valami hasonló történt, ezúttal a Copa del Rey-ben, ami egyúttal a kiesésükhöz is vezetett, ráadásul a két mérkőzésen még csak gólt sem szereztek.

Az elődöntő első mérkőzésén 1-0-ra kapott ki az Atletico, hazai pályán, így még volt esélyük arra, hogy a Bilbao otthonában fordítsanak. Ez olyannyira elmaradt, hogy kaptak még három gólt, és 4-0-s összesítéssel búcsúztak a küzdelmektől. Williams már a 13. percben betalált az Atletico kapujába, amivel még nehezebb helyzetbe kerültek. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

Még az első félidő vége előtt, a 42. percben Williams duplázott, amivel gyakorlatilag eldőlt a párharc. Az utolsó találat a 61. percben született Guruzeta révén, míg a vendégek még csak szépíteni sem tudtak. A Bilbao ezzel egy újabb nagy eredményt gyűjtött be, akik nemrég a Gironát győzték le, akik a második helyen állnak a LaLigában a Real Madrid mögött.