Bikinis videó készült az őrületesen vonzó Kocsis Alexandráról

Fotó: Instagram/Kocsis Alexandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kocsis Alexandra talán élete hátralévő részét kész lenne Balin leélni, annyira magával ragadta a sziget.

Kocsis Alexandra nem véletlenül várta annyira izgatottan a balis útját, mely minden képzeletét felülmúlta. Az elmúlt időszakban nem egy hasonló beszámolót hallhattunk, többek között a bombaformának örvendő Horváth Évától is.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Éva úgy ismeri Balit, mint a tenyerét, évek óta a szigeten élik az életüket, legalábbis félig, mert pár hónap erejéig Magyarország az otthonuk. Éva a jógában találta meg azt a különleges mozgásformát, mely igen látványos testet jelent számára.

Alexandra pedig sportoló révén szuper-fitt, és olyan egészséges életmódot folytat mellette, amitől csak még szexibbek a vonalai. Balin is kivételes fotók készültek róla, többek között a modellkedéshez is van tehetsége.

Ezzel együtt a fotó készítőjét is dicsérjük meg, mert remek szögeteket találtak ki a képek elkészítéséhez. Balin nem lehet unatkozni, már a nyugalom is sokat az ad ember lelkének, így van ezzel Alexandra is.

Az Exatlon Hungary-ben is versenyzett sportolóról nemcsak fotók, hanem videók is készültek Balin. Alább láthattok ebből egy ízelítőt, ami szintén megmutatja, miért érdemes sportolni és egészséges életet élni.